perjantai 26. syyskuuta 2014

Pe 26.9. – Särkee vaan...

Tänään 10km, 51min

Ap: lepo.

Piti mennä aamulla kuntopiiriin, mutta jo toisen kerran peräkkäin joku buukkasi meetingin siihen päälle. Kyllä perjantaiaamuna pitäisi saada tuo klo 8-9 rauhoitettua. Vaihdoinkin nyt kuntopiirin kalenterivarauksen tentative-merkinnän busyksi, joten toivottavasti se vähän hillitsee uusia kalenterivarauksia. Tuskinpa silti auttaa...

Ip: 9.7km, 50:56, 5:14/km.

Suolijärvilenkki särkevin säärin buranasta huolimatta. Motivaatio on kovilla, kun ei todellakaan ole mukavaa juosta. Tällä kertaa oli tosin helppo tsempata itseään, kun samaan aikaan Kreikan sankarit olivat taivaltaneet jo yli 10 tuntia helteessä.

Kaikki suomalaiset ovat käsittääkseni edelleen mukana kisassa, kun 12 tuntia on juostu. Todella hienosti siis menee. Odotetusti Klasila ja Tomppo ovat siellä meikäläisistä lähimpänä kärkeä. Kun nyt ei olla vielä edes puolivälissä, niin on tietysti ihan turha hehkuttaa mitään, mutta alku on kyllä ollut molemmilla ammattimaista toimintaa. Kävi sitten miten kävi, sillä ihan mitä tahansa voi vielä tapahtua, vaikka luotto onkin kova.

Alla on molempien sijoitukset väliaikapisteillä (4 kpl) ensimmäisen 12 tunnin aikana. Kyllä huomaa, että ultrakisoja on juostu aiemminkin;-) Klasila on reilun tunnin kärkeä jäljessä ja Tomppo 30 min Klasilan perässä. Maalissahan Suomen sankarit ovat joskus huomenna aamupäivän aikana, jos kaikki menee hyvin.

Klasila: 60 – 34 – 17 – 14
Tomppo: 51 – 43 – 26 – 21

Mielettömät tsempit molemmille ja kaikille muillekin suomalaisille!

Ei kommentteja: