sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Su 7.9. – Ruuhkaa järvenkierrolla

Tänään 27km, 2h 19min

Ap: 26.6km, 2:19:08, 5:14/km.

Järvenkierrolla oli ennätysosallistuminen, kun Lihapoikien kohdalla meitä oli jo yhdeksän juoksijaa, tai ainakin osallistujaa! Kun egotkin olivat tänään vielä tavallistakin suurempia, niin melkoinen ruuhkahan siellä reitillä oli ja kärkipaikka oli tavallista halutumpi. Vedätystä yritti useampikin juoksija tasaisin välein, mutta eipä se vauhti silti tuon kovemmaksi noussut, kun tahto on kykyä kovempi. Mutta tunnustetaan nyt rehellisesti ja julkisesti, että tänään gallardo ei ensimmäistä kertaa historiassa osallistunut vedätykseen vaan tuli kiltisti joukon jatkona.

Minulla kulki nyt *paljon* paremmin kuin viimeksi. Vauhti oli sama, mutta syke 14 pykälää alempi. Viimeksi palautumisajaksi tuli joku ääretön, mutta nyt mukava 24h. TE oli nyt 3.5, kun se viimeksi oli 5.0 ja olisi varmaan ollut enemmänkin, jos skaalaa olisi riittänyt. Ehkä tästä taas joskus tulee jotain.

Toki nyt juoksin buranan avulla ja se saattoi tehdä menosta miellyttävämpää. Saksan maalta nimittäin kuuluu uskomattomia tuloksia burana-Jarin treeneistä ja hänellähän jalat ovat viisi kertaa sökömmät kuin minulla. Nyt ne 1.20-puheet eivät kuulosta niin täydellisiltä vitseiltä kuin vielä vähän aikaa sitten. Se voi toki olla alppi-ilma, joka Jarin on vienyt nousuun, mutta hieman epäilen. Minäkin tässä muuten odottelen omalta trokariltani uutta fixiä, mutta ei ole vielä kuulunut. Pitänee pistää viralliseksi tavoitteeksi IIP-työkaluun, jos se vaikka auttaisi,-)

Ensi viikolla muuten pitää järvinen juosta lauantaina, kun sunnuntaina on toimitsijahommia niissä päivän eri juoksutapahtumissa. Toivottavasti jollekin muullekin sopii lauantai.

Ip: lepo.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Näit Petteri ihan itte kun buranaa otit heti alkoi kulkemaan. Kun tuohon lisäät Aldin hammastahnaa joka on valmistettu Ryynäsen reseptillä voit avata blogin "matkalla 2:45 tai sen alle" :-)

pjh kirjoitti...

Näinhän se menee;-)
Nyt on kyllä aamulla aika vaikea kävellä, mutta siihen pitää vaan todeta, että ei tässä kävelyä varten treenatakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiistän jyrkästi tuon vedätyshistorian - ei tällä kunnolla! Jospa jalkasärkyihin pätee sama kuin tähän flunssaan, eli lähtee millä on tullutkin. Eilinen järvenkierto tuntuu avanneen keuhkot mukavasti. Jospa tauti alkaisi olla takanapäin ja lenkit alle 170 sykkeillä mahdollisia. Tulevalle Lauantai-järviselle en valitettavasti ehdi.

gallardo