sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Su 21.9. – Järvenkierto Perfetto!

Tänään 26km, 2h 19min

Ap: 26.2km, 2:18:48, 5:19/min.

Juoksu on kyllä hieno laji silloin, kun kaikki natsaa suunnitelman mukaan. Tänään oli siis ohjelmassa järvenkierto rankaisulenkkinä. Ja sellainen siitä todella tuli!

Heti aamulla huomasin, että vatsa ei ole kunnossa. Johtui varmaan pinosta homehtuneita paahtoleipiä, jotka söin eilen illalla. Tein nämä herkut TV:n nyrkkeilyfinaalia varten. Huomasin kyllä, että ne maistuivat aivan kamalalta/homeelta, mutta kyllä ne juoman kanssa jotenkin sai alas huuhdottua enkä jaksanut mitään muutakaan enää alkaa laittaa.

Porschelta lähdettiin aamulla gallardon ja JussiM:n kanssa ja eilinen lenkki painoi jaloissa jo ensi askelilla kuin lyijy. Vauhti oli riittävän reipas alusta alkaen (~5min/km ekat 16km) takaamaan tuskalliset loppukilsat. Sitten 16km kohdalla oli pakko todeta, että puska kutsuu ja kaverit menivät menojaan. Itse jatkoin hitaasti vatsan ja täysin uupuneiden jalkojen kanssa kärvistellen. Markus tuli sopivasti tsemppaamaan pyörällä muutaman kilsan ajaksi, niin en viitsinyt ihan kävelyksi heittää. Rosendahlissa tein vielä toisen WC-reissun, kun tarjolla oli ylelliset sisätilat. Takaisin Porschelle jaksoin hidasta hölkkää hämärän rajamailla, joskin pari lyhyttä kävelypätkääkin oli pakko ottaa.

Ip: lepo.

Veikkaisin, että huomenna on lepopäivä.

Ei kommentteja: