torstai 18. syyskuuta 2014

To 18.9. – Shut Up Legs!

Tänään 11km, 55min

Ap: lepo.

Ip: 11.2km, 54:31, 4:52/min.

Oli jalkojen lepuuttaminenkin mielessä, mutta kun oli upea ilma ja lööpit lupasivat lumisateita tulevaksi, niin ajattelin vielä yhden kesälenkin raahustaa. Hömppäarvot olivat yllättävän armolliset ja onnistuin juoksemaan kevyen lenkin niinkin pienellä TE-arvolla kuin 3.8. Lisäksi sain progressiivisen sykekäyränkin tehtyä, josta jaha voi vain haaveilla.


Mutta vakavasti ottaen, vire olisi ollut ihan OK, jos jalkoja ei särkisi. Luulen, että jalkojen särky vaikuttaa myös sykkeeseen ja tuohon TE-arvoon, kun ei voi oikein rentoutua.

Parhaillaan muuten Jens Voigt on puolessa matkassa tunnin ratapyöräilyn ME-yrityksessään ja näyttää hyvältä (melkein 30s edellä ME:tä). Eihän sitä tiedä miten käy, mutta täällä on kaikki peukut pystyssä Jensille tässä hänen uransa hienossa finaalissa. On kyllä Jensiltä nähty unohtumattomia suorituksia Tourilla ja jos jostain saisi edes murto-osan siitä sisusta mitä tuolla miehellä on, niin 100-listan tavoitteet olisivat ihan paperia. Go Jens! Shut up legs!

1 kommentti:

jaha kirjoitti...

Mä vähän luulen, että tuo sun mainitsema jalkojen särky ja sen vaikutus sykkeisiin ja hömppäarvoihin on juurikin sitä samaa, mistä mä puhun silloin kun tekstissä vilahtaa "lihas ei hapetu" tyyppistä valitusta.
Piti ihan ruveta kaiveleen omista treeneistä vastaavalla hömppäarvolla juostua treeniä siitä, kun lihas hapettuu ja tuo progressiivinen sykekäyräkin on jäänyt haaveeksi.
http://connect.garmin.com/modern/activity/571182893