maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ma 6.4. - Teivocup alavireisesti

Tänään 14km, 1h 05min

Ap: vr4 + TC6 18:42 + vr4, 1:04:43, 4:46/km.

Eipä sitä sitten jaksanut Teivocupin paluumatkaa enää juosta kunnolla. Eihän se menomatkakaan tosin kulkenut niinkuin olisin toivonut. Eli lopputuloksena jäin muutaman sekunnin edellisen kuukauden ajastani. Elättelen kuitenkin kuvitelmaa, että kunto olisi parempi kuin kuukausi sitten. Jos ei Karhu-viestissä mene jo selvästi paremmin, niin se syö miestä.

Juoksussahan olosuhteet olivat kohdallaan, joten selityksiä on vaikea löytää. Vasen piriformis oli koko ajan kipeä, mutta sen vaikutus oli enemmän henkinen, koska ei se juoksua estänyt. Tuo on sama vika joka on vaivannut jo pitkään, mutta se on nyt taas ärtynyt uudelleen. Omasta vaisusta menosta huolimatta onnittelut erityisesti jahalle ja Markolle omien tavoitteiden saavuttamisesta! Ja olihan se mukava nähdä Tepon nimi taas podiumilla ja aikakin oli melkein kuin ennen vanhaan. Ja tietenkin onnittelut Veteranolle, joka näemmä sitten vei meidän keskinäisen yhteiskilpailun kamppailumme nimiinsä niukkaakin niukemmin.

Kuten niin usein juoksutapahtumissa, niin täälläkin expo oli sijoitettu houkuttelevasti ilmoittautumisen ja maalin huoltopisteen yhteyteen. Niinpä minäkin lankesin ja ostin New Balancen standilta kahdet kengät, kun ne olivat niin kevyitä ja hienon värisiä. Mallit olivat kisakenkä 1600 ja kevyt treenikenkä 890. Nyt on ihan pakko heittää jotain vanhjoa kenkiä pian alta pois. Pitää ehkä tinkiä periaatteesta juosta kaikilla kengillä ainakin se 2000km...


Ip: lepo.

1 kommentti:

Veterano kirjoitti...

Kiitos nyt kuitenkin. Osakilpailutappiosta olen yrittänyt lohduttaa itseäni sillä, että olen paljon vanhempi. Saunassakin joku nuori mies kysyi,että mikä mun aika oli. Kerroin ajan ja kaveri siihen vähän epävarman oloisesti että "on sekin hyvä aika...". Totesin, että ihan ok viisvitoselle.