sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Su 5.4. - Järvenkierto + viikko 14

Tänään 31km, 2h 51min

Ap: hidas pitkä 31.5km, 2:51:08, 5:27/km.

Hidas järvenkierto Tapin kanssa umpiväsyneillä jaloilla. Onneksi juostiin tarpeeksi hiljaa, niin kierros sentään jotenkin onnistui, mutta kyllähän tämä oli ihan liikaa rankan viikon päätteeksi. Tässä kun olen nyt sohvalla levyttänyt ja katsellut Rondea ajavia hesseleitä telkkarista, niin olo on ollut totaalisen vetämätön. Eipä tarvitse odottaa ihmeitä Teivosta huomenna;-)

Ip: lepo.


Viikko 14 (30.3.-5.4.2015)

Juoksua 170km (5:09/km).
Liikuntaa yhteensä 15h 25min.

Tällaisia viikkokilsoja ei olekaan nähty melkein kahteen vuoteen. Tehojakin oli mukana ihan kunnolla, eli yksi vk-treeni hallissa, Lukonmäen vedot ja kiihtyvä pitkis. Tähän vielä lisäksi toinen pitkis ja paljon perusjuoksua, niin eiköhän tällä jo monttuun pääse. Ajatuksena oli kyllä tehdä kova viikko, mutta ei ihan näin kova, vaan säästää jotakin Teivoon pitämällä kevyt viikonloppu. Lapasestahan se siis taas lähti, mikä käy helposti, kun vähän on juoksu alkanut kulkea paremmin.

Aloitin siis taas sykemittarin käytön ja sykkeet ovat kyllä olleet mukavan alhaalla juostessa. Muutenkin fiilikset ovat hyvät. Pienenä miinuksena eilen ja tänään on vasen lonkka alkanut taas enemmän vaivata ja polvikin vähän valittaa, joten ei tämä kova viikko ihan ilmaiseksi tullut.

Nyt on edessä määrällisesti hyvin kevyt viikko, mutta tehoja tulee väkisinkin mukaan. Huomenna yritän jotenkin selvitä Teivosta, mutta lähden ilman tavoitteita matkaan ja tiedän hyvin ettei neljännen kilsan mäki näillä jaloilla enää lentäen kulje. Teivon jälkeen sitten keventelyä lauantaihin, jolloin olisi tarjolla Karhu-viestin joku osuus. Hyvä olisi saada tuohon väliin johonkin mahdutettua Lukonmäkitreeni, mutta en tee sitä väkisin, jos ei vaan jaksa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kroppa kestää, aika hurjaa strainiä. JariL

kaapo kirjoitti...

Oho, onhan siinä. Vähemmälläkin on pystytty perätilaan peippailemaan.