sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Su 26.4. - Järvenkierto + viikko 17

Tänään 31km, 2h 49min

Ap: pitkä 30.8km, 2:49:15, 5:30/km.

Rauhallinen järvinen Tapin kanssa koleassa sateessa. Jalat ihan lopussa, mutta tämä vauhti vielä onnistui ihan OK.

Ip: lepo.

Loppupäivä penkkiurheilun parissa.

Jäätävä suoritus Markolta Hampurissa, eli sub-250 meni reilusti ja 4min/km-keskari taisi jäädä harmittavasti vain 5 sekunnin päähän... Onnittelut!

Siinä missä Hampurin maratonilta Markon tulos oli netissä noin 2 sekuntia maaliintulon jälkeen, niin Madridin maran tulokset ilmeisesti saadaan viikon kuluttua Madridin kaupungintalon ilmoitustaululle (netissä sanotaan vain "Esta carrera no está activa en este momento. Disculpe por las molestias.") Onhan sekin kisa jo juostu ja toivottavasti Veterano on kunnialla maaliin selvinnyt;-) Vaikka Tapin kanssa kyllä vielä lenkillä pohdittiin, että missä sen Vetskun nyt oikein pitikään juosta. Minä edelleen luotan Madrid-huhuihin vaikka Tapin sisäpiirin tieto puhuikin Varsovasta.

Telkkarista katselin nettiseurannan ohessa Lontoon maratonia. Pieni henkinen taistelu piti käydä itseni kanssa oksennusreaktiota välttäen, että pystyin pistämään nauhoitukseen "Lontoon Maratoonin". Ajattelin sitten, että kyllähän se Eurosportin selostaja on sitä tasoa, että ehkä on parasta jo ohjelmatiedoissa varoittaa, että nyt tulee "Maratooni".
Lontoo on hieno kaupunki ja itse juoksu oli kyllä taas sen verran houkutteleva, että käytän yhden viimeisistä 100-listan sloteistani tähän. Eli Lontoon Maratoonille on joskus päästävä. Osallistuminen riittää vaikka sitten joskus vanhoilla päivillä. Sekään ei ole helppoa, kun arvonnan kautta sinne kai on mentävä.

Viikko 17 (20.-26.4.2015)

Juoksua 112km (5:09/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 35min.

Monttuviikko. Ei mitään hyvää sanottavaa ja nyt on aika tiltissä.

Ensi viikko pelkkää lepäilyä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Euroopan kartta muuttuukin ja puoli Suomea on jo Hämeenlinnaa niin kyllä Varsova on edelleen Puolassa ja kyllä se Veterano siellä juoksi ja kellontarkkaa sub 3h -työtä näytti tehneen. Eli kyseessä Orlen Warsaw Marathon.

Onnittelut Markolle ja Veteranolle!

Unknown kirjoitti...

edellä olevan huomioi gallardo