torstai 2. huhtikuuta 2015

To 2.4.

Tänään 26km, 2h 15min

Ap: kevyt 10.0km, 53:06, 5:19/km.

Aamulenkki matolla.

Ip: kevyt 16.4km, 1:21:57, 5:00/km.

Dilemma. Excelissä luki Lukonmäki. Jalat kuitenkin viestittivät aivoille selkeää tarinaa, että "jos ajat lähellekään Lukonmäkeä, niin me ei oteta askeltakaan!". Ja kun nössöllä aivot ja jalat ovat eri mieltä, niin eihän siinä ole kahta sanaa miten käy. Onneksi excelissä on se ctrl-X ctrl-V yhdistelmä, jolla Lukonmäen voi helposti siirtää toiselle päivälle.

Hölkkäilin Iinan teatterin aikana peruslenkin keskustasta Lielahteen ja Tohlopin/Epilän kautta takaisin. Ei nyt oikein ollut lennokas meno, mutta pääosin alle vintsaa kuitenkin. Voin vinkkinä lenkkejä noille seuduille suunnitteleville kertoa, että siinä Lielahden ja Tohlopin välissä on aika iso harju ja siitä ei kannata yrittää yli. Huomasin matkalla, että en ehdi kiertää Myllypuronkadun kautta ja ajattelin, että minäpä oikaisen tuosta polkua pitkin. Lenkin keskari meni pilalle ja pelkäsin joutuvani ammutuksi tai koirien raatelemaksi, kun eihän sieltä harjulta päässyt pois muuta kuin loikkimalla hienojen talojen pihojen läpi...

Vaikka kulku ei ollut hyvää, niin mukavaa oli silti juosta. Siinä oli sellainen kielletyn hedelmän maku, kun uhmasin omaa exceliäni. Jotain samanlaista varmaan kuin käydä aikamiehenä tyttöjen konserteissa tai vaikkapa kapinoida yhteiskunnan sääntöjä vastaan kuten kuvan radikaali mies.


Huomiselle tuli sitten ohjelmaan järvenkierto normiaikaan, eli Porsche 8.30 ja Pulju 9.00. Lukonmäki siirtyy näin ollen lauantaille.

Ei kommentteja: