perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pe 10.4.

Tänään 7km, 38min

Keventelypäivä, tai keventelyn yritelmäähän se oli oikeastaan koko viikko. Toivottavasti toimii. Huomenna on edessä kova rykäisy eli Karhu-viesti Raumalta Poriin. Tavoitteita on tarpeetonta enää miettiä, koska lehdistössä on jo noteerattu tieteelliseen analyysiin perustuva tulosennuste osuuksittain. Kovin haastavalta tuo oma tavoite nyt tuntuu, mutta pakkohan se on jotenkin oma osuus räpiköidä kasaan.

Ap: kevyt 7.0km, 37:34, 5:22/km.

Aamuseiska matolla. Hiki valui taas valtoimeinaan hissutteluvauhdista huolimatta. Ja tuttuun tyyliin pyyhin hikeä tasaisesti 500 metrin välein. Garminhan minulla on oikeassa kädessä samoin kuin hikipyyhekin, ja näemmä sensorialgoritmit eivät tuosta hien pyyhkimisestä pidä. Pari lenkkiä aikaisemmin minulla oli Garmin joitakin viikkoja poikkeuksellisesti vasemmassa kädessä ranteen hiertymän takia (eri kädessä kuin pyyhe) ja se näemmä aiheutti mittariin hien pyyhkimisen aikana vähän lisäliikettä. On se motoriikka vaan ihmeellistä!

Ip: lepo.

Huomenna juostaan muuten myös 24h-juoksun MM-kisa Torinossa ja Suomelta on iso iskukykyinen joukkue mukana. Jaksamista ja sitkeyttä kaikille!
Penkkiurheilijalle riittää siis jännittämistä ja seuranta toivottavasti löytyy täältä. Muuta tietoa kisasta ja joukkueesta voi lukea ultrajuoksu.fi-sivuilta.

Ei kommentteja: