keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ke 1.4. - Aprillia

Tänään 16km, 1h 26min

Ap: kevyt 8.0km, 43:33, 5:27/km.

Väsynyt varhainen aamulenkki matolla. Kaapo oli oikeassa ja House of Cards on nyt alkanut koukuttaa sen verran, että ei malta jättää aamulenkkejä väliin vaikka kuinka olisi raskasta. Onneksi on enää jotain 20 jaksoa jäljellä.

Ip: kevyt 8.0km, 41:58, 5:15/km.

Tein ensimmäisen reissuni siihen Kalevan XXL-urheiluliikkeeseen ja ostin Garminiin uuden sykevyön. Minähän en olekaan puoleen vuoteen mitannut sykettä lainkaan. Pääsyy lienee se, että kadotin sykevyöni jonnekin (varmaan jäi auton katolle), mutta otti se myös päähän kun sykearvot aina näyttivät vähän mitä sattuu ja en saanut vyötä toimimaan luotettavasti. Niinpä ei ollut kiire hankkia uutta vyötä kadonneen tilalle.

Nyt kuitenkin päätin kokeilla sykkeen mittaamista vaihtelun vuoksi, jotta saan taas hömppäarvoja exceliin. Mikään ei ole muuttunut edellisistä mittauksista. Hölkkäsin matolla hiljaa 8km ja TE=3.4 ja palautuminen kestää 23 tuntia. Että silleen... Vire oli silti ihan OK. Mittaillaan nyt sen aikaa kunnes vyö alkaa taas temppuilla.

Nythän on huhtikuu ja kevät. Minä olen liian vanha ja vakava aprillipiloihin, mutta huomasin tässä joutuneeni sellaisen kohteeksi. Olen pitemmän aikaa itsekseni ihmetellyt Vimppojen rogaining-tiimin lenkeillä heittämää innostunutta läppää jostakin teinityttöjen meiningiltä kuulostavasta musiikkitapahtumasta (se oli joku Julietin murtunut sydän tms). Vasta nyt tajusin, että tuo odotettu keikka oli muka tänään aprillipäivänä;-) Menin kyllä ihan halpaan ja otin nämä jutut tosissani kavereita hiljaa säälien. Eivätköhän Vimpatkin palaa miehekkäämmälle ACDC-linjalle jo seuraavalla lenkillä...

Ei kommentteja: