torstai 16. huhtikuuta 2015

To 16.4.

Tänään 20km, 1h 44min

Jos joku ei vielä ole lukenut Eemeleiden lehdistötiedotetta Karhu-viestisuorituksestamme, niin täältä se löytyy.

Ap: kevyt 8.0km, 43:09, 5:24/km + hieronta 45min.

Herätys työkiireiden takia mukavasti klo 3.30 ja jossain välissä siinä aamulla hölkkäilin lenkin matolla. Oli vähän väsynyttä.

Päälle Jupon käsittely ja tiukkaa analyysia tulevista vaaleista.

Ip: kevyt 11.7km, 1:00:39, 5:11/km.

Sääksjärvi-Kulju-Sääksjärvi Markon kanssa. Hieronta väsytti jaloissa, mutta mukavahan se oli taas rupatella ja hölkkäillä. Räntääkin tuli välillä, mutta ei se mitään. Markolla reilu viikko Hampurin H-hetkeen.

Kuten huomaatte, niin minulla "treeni" on taas tätä perusvintsausta ilman mitään kehittävää. Tilanne ei kuitenkaan ole täysin surkea. Olen nimittäin vakoillut jahan treenejä, kun ne selvästi tuottavat tulosta. Esim. eilen jaha juoksi matolla 13km tv-kovan ja mietinkin jo tuon treenin matkimista. Päädyin kuitenkin skippaamaan sen, koska totta puhuen se kuulostaa aika ikävältä.

Sen sijaan löysin aiemmista jahan kirjauksista, että hän on katsonut Bloodlinen ekan kauden Netflixistä ja sen treenin minäkin pystyin kopioimaan! Aika intensiivisesti tuli katsottua ja nyt on kaikki nähty. Olihan se koukuttava sekin vaikka juoni oli hyvin yksinkertainen. En kyllä mitenkään tajua miten tuohon voidaan tehdä jatkoksi toinen kausi, jos se muka jotenkin yrittää jatkaa tuota samaa tarinaa?!

Huomenna Lukonmäki.

Ei kommentteja: