keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ke 10.6.

Tänään 16km, 1h 21min

Ap: lihaskunto 60min.

Sinnittelin aamulla excelissä olleen pitkän lihaskuntotreenin. Ihan peruskamaa ilman painoja hitaasti tehden ja tekniikkaan keskittyen. Sama treeni kuin viime perjantaina.

Mainitaan nyt vielä sekin, että ortostaattinen testi näytti aamulla jo ihan timangeja lukemia: 43-61-48! Kunhan takareidet tottuvat vielä lisää tähän uuteen juttuun, niin vire on parasta mitä ikinä. Sitten vaan pitää neuvotella kisakellon kanssa, että saadaan sekin tykkäämään.

Ip: 15.5km (sis 6 x 100m), 1:21:15, 5:16/km.

Iltalenkki edelleen väsynein takareisin. Loppuun rentoja satkuja kävelypalautuksella. Hermo alkaa mennä, kun joka päivä on kamala tuuli.

Off-topic: Byrokratian purkamisessa vielä tekemistä:

Tänään saimme Ellan kanssa vihdoin kerättyä kaikki paperit kokoon ajokortin opetusluvalla opettamista varten. Siinä kun kirjoittelimme kaikkien virkatahojen hyvin tietämää osoitettamme vielä viimeisiä kertoja joihinkin kuponkeihin ja otimme jonotuslapun ja odotimme että saamme ojentaa ne paperit luukun läpi poliisilaitoksen virkailijalle, niin poliisitoimen viime aikaiset leikkaukset asettuivat taas ihan uuteen valoon;-) Vaikka poliisilaitokselle on tullut telkkari ja teksti-TV odotustilaan ja jonotusnumerot ovat sähköisiä, niin kyllä meininki on ihan kunnon ikiaikaista lomakeleikkiä, jossa turhia papereita pyöritetään loputtomasti lisäarvon ollessa jotakuinkin nolla. Lisää vaan leikkauksia! Tähän mennessä lupiin ja vastaaviin on kulunut 213,60 euroa.

Radio Dynastiassa oli hiljan hyvä pätkä, jossa mietittiin meidän Byroslaviamme syntyhetkiä. Ratkaisua ei tietenkään löytynyt ja eihän Suomi tässä mitenkään ainutlaatuinen ole, mutta hauska artikkeli löytyi "50 vuotta sitten" -palstalta Hesarista, kun Rolling Stones oli tulossa Suomeen. Tämän aiheen kannalta oleellinen osa on kopioitu alle:

Kitarayhtye The Rolling Stonesin työluvasta puuttuu vielä yksi lausunto ja lopullinen päätös. Suomen Muusikkojen liiton lausunto oli erittäin kielteinen ja nyt on vuorossa kulkulaitosten ja yleisten töiden ministeriön työasiainosasto, joka antanee lausuntonsa lähiaikoina. Työlupa-anomus menee sitten sisäasiainministeriön ulkomaalaistoimiston ratkaistavaksi.
Kyllä sitä osattiin jo silloin ja hyvällä tiellä ollaan edelleen!

Ei kommentteja: