perjantai 19. kesäkuuta 2015

Pe 19.6. - A-luokan juhannusromahdus

Tänään 12km, 1h 04min

Ap: lepo.

Katselin tekemisen puutteessa aamulla vanhasta huippusarjasta tehdyn jo viisi vuotta vanhan A-team-elokuvan. On ne vaan kovia jätkiä!! Kyllä sitä tuntee itsensä surkeaksi tällaisen elokuvan jälkeen... A-teamin kaverit ei nimittäin ylämäkiä kävele! Ne osaa kaiken ja pystyy mihin vaan. Elokuvassakin ne hyppäs panssarivaunulla lentokoneesta ja siinä pudotessaan ampu vaunun tykeillä ja muilla aseilla alas kaikki pahisten risteilyohjukset ja hävittäjät ja muut sellaiset. Sitten ne tippu järveen ja ajo sieltä pohjaa pitkin rantaan ja jatko matkaa.

Ip: vr4 + vk 4km + vr4, 1:04:13, 5:11/km.

Surkein lenkki ikinä. Tai menee sinne surkeimpien koriin, jossa on kyllä aika täyttä. Suolijärven suunnalla yritin juosta tappomäissä muutaman reippaamman kilsan ja en jaksanut kunnolla edes yhtä. Reidet olivat ihan tyhjät ja vk-pätkän lopussa kävelin jo ylämäkiä vaikka ei se siinä vaiheessa enää vauhtiin juuri vaikuttanut.

Tämä oli niin surkea päivä, että pitää painaa paniikkinappulaa. Koska en voi olla ihan näin huono, niin selitän toistaiseksi tätä tilannetta itselleni sillä, että en vaan ole vielä tottunut loikkiin ja jumppiin ja lihaskuntoihin. Ja jaloissa ei ole sen takia mitään ruutia reippaampaan juoksuun. Tämä selitys kelpaa kuitenkin enää hyvin vähän aikaa. Kaikki keinot alkaa olla käytetty, jos tästä ei nyt tule mitään. Ihan viho-viimeinen oljenkorsi onkin sitten A-team, sillä kaikkihan muistavat tämän legendaarisen lupauksen. Ensin pitää toki löytää heidät.

PS. Ja jos joku luuli, että romahdan juhannuksena 100 päivän tipattomaltani, niin ei puhettakaan. Viimeiset 5 päivää menevät kuin siivillä.

PPS. A-team voi ehkä auttaa myös korvamatojen poistamisessa.

Ei kommentteja: