sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Su 7.6. - Järvenkierto + viikko 23

Tänään 25km, 2h 18min

Ap: jalkateräjumppa 40min.

Hioin valmiuksiani parempaan juoksutekniikkaan tekemällä erilaisia harjoitteita jalkaterien aktivoimiseksi. Hiukanko tunsin itseni idiootiksi siinä varpaita kipristellessä...

Ip: 24.6km, 2:18:09, 5:38/km.

Järvenkierto hissutellen umpiväsyneillä jaloilla. Kävelin juomatauot ja muutenkin välttelin hengästymistä. Välillä kyllä tympäisi yksikseen hölkätä vastatuuleen puskien. Sitten kuitenkin aina ajattelin Tappia puskemassa Pirkkaa 36kmh-ryhmän vetohommissa ja heti tuli taas hymy huulille ja matka jatkui.

Viikko 23 (1.-7.6.2015)

Juoksua 97km (5:24/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 20min.

Viikon keskivauhti vaan hidastuu. Nyt sentään viikolle tuli kaksi tehotreeniä, eli Niihaman polkujuoksu ja Perniön kymppi. Aloitin myös taas lihaskuntotreenin, jota en sitten marraskuun ole tehnyt kertaakaan.

Alkavalle viikolle ei ole suunnitteilla mitään erityistä. Mennään päivä kerrallaan sen mukaan mitä excelissä lukee ja toivotaan jotain kehitystä tapahtuvaksi.

Ensi viikonloppunahan koko suomalainen suunnistusperhe kokoontuu Paimioon suureen suunnistusjuhlaan kuljettamaan Jukolan sanomaa sahapukilta toiselle. Minä en tällä kertaa ole mukana vaikka ennakkotietoja toiseenkin suuntaan levisi jo eetterissä. Olen kuitenkin tehnyt oman Jukola-suunnitelmani ja asettanut tähtäimen vuoden 2019 viestiin Kangasalle. Siihen mennessä aion opetella erottamaan notkon ja harjanteen karttamerkit toisistaan ja tuossa on myös hyvin aikaa kunnolla tutustua harjoituskieltoalueen maastoihin.

Ei kommentteja: