tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ma-ti 15.-16.6.

Ma -

Suunniteltu lepopäivä.

Ti 11km, 58min

Ap: lantio- ja pakarajumppa 30min.

Piti tämäkin päivä vielä nähdä, että jotain pilates-meininkiä aloin kokeilla...

Ip: kevyt 11.3km, 58:27, 5:12/km.

Iltalenkki Markon kanssa Sääksjärvellä. Oli ihan kiva vire juosta, mutta ei se näemmä tuon kovempaa hölkkä silti kulkenut.

Nyt on aika ihan toden teolla keskittyä ylipaino-ongelmaani. Olen muka yrittänyt tehdä asialle jotain, mutta ei tällainen puolivillainen homma toimi ja koko ajan on 5kg liikaa painoa. Koko lähes 100 päivän tipattoman jaksoni ajan olen taas syönyt joka päivä litran Ainoa ja se ei ainakaan ole auttanut laihdutuksessa. Nyt muutama päivä sitten pistin siihen stopin, mutta en tehnyt sitä tarpeeksi jämerästi. Iltaisin olen hiipinyt pakastimelle hakemaan Magnumeita ja Classiceja. Ajattelin ensin, että sellaiset pienet jäätelöpuikot ovat ihan harmittomia, mutta kyllä niistäkin kaloreita saa kun syö tarpeeksi monta. Nyt heti alkaa ehdoton loppuvuoden jäätelölakko! Tai sen verran helpotan tätä, että lakko koskee vain kotona syötävää jäätelöä. Työpaikkaruokalassa ja muutenkin kodin ulkopuolella syötävät jäätelöt sallitaan.

Jäätelölakko ei vielä yksin riitä vaan jotain muutakin strategiaa kalorien hallintaan tarvitaan. Voisin tietysti turvautua alueen johtavan ravintoterapeutin (=Tappi) menetelmiin, mutta ne edellyttävät turhan paljon sikiöasennossa vapisemista ja tajuttomuuskohtauksia. Pitäisi sen sijaan keksiä jotain syötävää, jota voi iltaisin napostella. Eli jotain riittävän hyvää, mutta ilman kaloreita. Vaikeaa on. Ja älkää edes ehdottako mitään porkkanoita!

Huomenna tonneja Hervannan kentällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Silja on jo pari kertaa äimistellyt sun uusimpia juttuja: onko Pete alkanut tehdä jalkateräjumppaa... Ja nyt lantio- ja pakarajumppaa, venytteleekö se myös jo? Hienoa sanon minä, Silja ei voi uskoa, hyvä Pete!

pjh kirjoitti...

On tosiaan vähän tällainen erilainen kokeilu käynnissä. Venyttelemään en sentään ole vielä alkanut, mutta kyllähän noissa jumpissa venytyksen kaltaisia elementtejä on mukana. Nyt on jo pahimmat alkuvaikeudet ohitetty näissä jumpissa ja lihakset alkavat tottua, joten toivottavasti pystyisi juoksemaankin kunnolla.