maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ma 1.6.

Tänään 6km, 33min

Ap: kevyt 6.2km, 33:06, 5:18/km.

Aamuhölkkä keskinkertaisella vireellä. Vieläkin ortostaattinen testi näytti huonoja lukuja. Konkreettisesti tänään 45-75-60, kun hyvä sarja esim. viikon takaa olisi 44-57-49.

Ip: pyöräily 30min.

Lähdin jahan jäljille ja teen nyt kevyttä palauttavaa treeniä pyörällä (=vastaa traineria). Tämä oli Focuksen ensimmäinen ulkoilutus tällä pyöräilykaudella. En muistanutkaan kuinka kiva laji tämä on, kun vettä sataa ja on myrskytuuli.

Huomenna suunnitelmissa on Tampere Trail Cupin Niihaman osakilpailu (7km). Mäkiä ei juurikaan pitäisi olla, mutta alustaa haukutaan osin erittäin tekniseksi ja vaikeaksi jopa suunnistajille. Lähden taas tekemään toivottavasti kiihtyvää juoksua, eli alku varovasti ja sitten ohituksia reitillä. Koska ohittaminen poluilla on vaikeaa, niin tässä suunnitelmassa saa hyvän tekosyyn juosta nautiskellen letkoissa.

Markus vihjaili, että saattaisi tulla kisaan mukaan. Jos näin käy, niin se tietysti vaikuttaa omaan suunnitelmaani. Seuraan Markusta kuin aave ja sitten viimeisellä tiepätkällä reilu kilsa ennen maalia ohi ja viimeisen kilsan polkuosuudella estän Markuksen ohitusyritykset kiilaamalla kuin Monacon katuradalla.

Ei kommentteja: