keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ke 19.12.

Tänään 14km, 1h 07min

Ap: vr3 + 3 x 2000m / 1km + vr3 (yht 14.1km), 1:06:44, 4:44/km.

Aamuvarhain taas ensin lumityöt. Kyllä viime talvena oli helpompaa, kun minulla oli oma henkilökohtainen lumisulattamo heti pihan ulkopuolella. Kaukolämpöputki vuoti siinä koko talven ja kaikki lumet pystyi ajamaan vuotokohdan päälle ja ne sulivat pois muutamassa tunnissa. Nyt kun vuoto keväällä korjattiin, niin alkaa jo kertyä hankalia lumikasoja sinne tänne.

Lumitöiden jälkeen suuntasin Pirkkahalliin tekemään varovaisia vetoja. Sain toistettua viime viikon treenin, eli 3 x 2000m pitkillä palautuksilla. Ajat paranivat noin 10s per veto, eli nyt meni 7:43, 7:38 ja 7:22. Jokaisen vedon jälkeen piti kyllä puuskuttaa ja istahtaa hetkeksi, mutta olen ihan tyytyväinen.
Hallissakin oli nyt aika paljon eloa, kun viimeksi olin ihan yksin. Treenin loppuvaiheessa halliin tuli iso joukko ihan juoksijan näköisiä nuoria ja he tekivät kaikenlaista kikkailutreeniä keskikentällä. Kävin lähtiessäni kysäisemässä mistä porukasta oli kyse ja he olivat Sammon lukion suunnistajia. Niin vain minäkin menin halpaan, kun luulin heitä juoksijoiksi! Selvästikin suunnistajien taantuminen hitaiksi hölkkääjiksi tapahtuukin vasta myöhemmällä iällä.

Ip: lepo.

Miten tässä nyt näin kävi?

Ei kommentteja: