lauantai 22. joulukuuta 2012

La 22.12. - Tonneja hallissa

Tänään 22km, 1h 55min

Ap: vr5 + 5 x 1000m / 2min + vr3 (yht. 14.1km), 1:12:13, 5:07/km.

Vakoilin eräästä Suoramajärveläisestä blogista, että aamulla voisi olla kovatasoista juoksuseuraa Pirkkahallilla. Menin itse paikalle vähän muita aikaisemmin, kun raihnainen kehoni vaatii tavallista enemmän lämmittelyä. Sainkin reilun vitosen alle ennenkuin harpatin, jahan ja mogulin kanssa alettiin juosta tonneja. Verkka ei paljon luvannut, kun jalat tuntuivat kankeilta ja kävelijätkin varvasivat kierroksella. Onneksi kaikilla muillakin oli ihan yhtä hyvät valitusvirret surkeasta kunnosta kuin minullakin.

Viime viikolla juoksin neljä tonnia ja nyt ajattelin viiden olevan sopiva progressio. Ne kulkivatkin ihan mukavasti 3:49, 3:43, 3:41, 3:34 ja 3:24. Kyllähän tässä pientä kehitystä nyt koko ajan tapahtuu! Tosin porukassa juokseminen kyllä varmasti auttoi, kun itse vedin vain yhden noista tonneista. Muut jatkoivat sitten vähän kovempaa juoksua minun lopetettuani ja moguli saattaa juosta siellä vieläkin, kun ei tonneista meinannut tulla ollenkaan loppua.Todella hyvä fiilis jäi kuitenkin treenistä ja mukavaa oli.

Ip: kevyt 8.0km, 42:17, 5:17/km.

Iltapäivällä vielä pakkopullana mattojuoksua kilsojen keräämiseksi. Turhaan taidan pyristellä ja näyttää pahasti siltä, että eräs maaginen rajapyykki menee vuodenvaihteen yli. Ihan lopullisesti en vielä ole luovuttanut, jos vaikka joululomalla innostuisi juoksemaan enemmän. Loppuvuosi pitäisi mennä >20km päiväkeskarilla ja se ei taida onnistua näillä jaloilla.

2 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Kuulostaapa niin hyvältä meiningiltä, notta pääseekö änkeämään rinkiin seuraavalla kerralla? Jahka nyt saa ensin ittensä paranneltua kuntoon ...

pjh kirjoitti...

Välipäivinä varmaan mennään taas uudestaan, tai ainakin osa porukasta. Mukaan vaan!

Kyllähän teräsmies on sen verran kova Elmo, että ehtii poikkeamaan WC:ssä tonnin vedon aikana ja silti saa muut kiinni.