keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Ke 26.12.

Tänään 20km, 1h 47min

Ap: vr3 + vk 5km + vr5 ml. 5 x 100m (yht. 12.5km), 1:03:18, 5:04/km.

Aamulla taas ensin lumityöt, mutta nyt ei innostanut ulkojuoksu kylmässä, kun luntakin oli taas tullut kävelyteille lisää. Lähdin sitten Pirkkahallille, kun mattokaan ei tuntunut houkuttelevalta.

Hallilla olikin paljon elämää ja juoksuradallakin kovia menijöitä. Itse juoksin verkkojen jälkeen 5000m tasaista vk:ta 19:42 ihan kelvollisella tunteella. Tämän jälkeen hölkkäilin muita juoksijoita katsellen ja tein siinä hölkän lomassa 5 kpl 100m vetoja melko lailla maksimivauhdilla. Saapa nähdä mitä jalat huomenna sanovat tuollaisesta ihan uudesta ärsykkeestä!

Moguli voi muuten peruuttaa sen optikkoaikansa, sillä Oona Kettunen ilmestyi hallille juoksemaan siinä oman harkkani loppupuolella. Hän on kai sitten tällä alueella joulua viettämässä tms. Oli se vaan upeaa menoa rennolla askeleella!
Hallissa oli myös joku nuori mies, jota en tuntenut (vaikka tutulta hän näytti ja olisi varmaan pitänyt tuntea), mutta tonnit menivät kyllä reilusti alle 3min ja sitten 400m vetoja siihen päälle minuutin pintaan...

Ip: kevyt 8.0km, 43:53, 5:29/km.

Matolla vielä palauttelua päivän kaksikymppisen saamiseksi täyteen.

Kuukautta on vielä 5 påivää jäljellä ja 100km puuttuu. Juoksuvire on ihan OK, joten kai sitä on pakko tuo 100km punnertaa...

Huomenna pitää kai sitten mennä töihin, mutta vain aamupäiväksi on pakottavaa ohjelmaa. Taidan livahtaa iltapäivällä halliin, kun jostain jäi mieleen, että siellä olisi vetoja tarjolla klo 13. Kuokkimaan voisi mennä.
Olikos viime lauantain vetoporukalla mietittynä seuraavaa kertaa?

Ei kommentteja: