sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Su 9.12.

Tänään 10km, 53min.

Ap: 10.0km, 52:44, 5:16/km.

Pakkopullaa matolla.
Lähdin jo aamulla Pirkkahallin uutta rataa korkkaamaan vedot mielessä, mutta radalle oli päästetty hirveä määrä häirikköjä polkupyörineen ja eihän sinne päässyt. Eli ei mitään uutta auringon alla. Palasin sitten kotiin ja kostoksi vain hölkkäsin hiljaa matolla.

Ip: lepo.

Oli muka kiireitä. Ja päivähän meni pilalle jo aamulla, niin mitäpä sillä enää väliä.

3 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Aina ei vaan jaksa terrorisoida mummoja, hölkkääjiä sun muita kävelyteillä liikkujia, etenkään näin talvisin kun kaupunki pistää häiriköt kuriin sepelillä. Silloin tarttee tehdä pikkukiusaa muissa paikoissa, kuten vaikkapa Pirkkahallissa. Aika kehnosti tuo kyllä sujuu, kun hieman hintelästi tuohon aamuaikaan tuntuu olevan tossuihmisiä liikenteessä.

Mutta jos olisit malttanut hetken odotella hallissa niin olisit päässyt nöyryyttämään niitä fillaristeja jotka jäivät rataa kiertämään tossuilla ajovuoron päätteeksi. Oltaisiin myös kunnon raastovetoihin luvattu Santun kanssa huudella kannustuksia kun trainereilla radan reunalla huristeltiin vielä tovi myöskin.

Tappi kirjoitti...

Oli muuten tosi pitävä tuo uusi tartani! Kannattaa ensi sunnuntaina tulla vasta ysiin, niin voi olla joku muukin juoksemassa rataa. Tänäänkin meitä jäi muutama pyöräilijä kiertään rataa juosten. Toivottavasti saadaan katettu velodromi pian tänne, niin ei häiritä tungokseen asti pyrkiviä sunnuntaiaamun klo 7-9 juoksijoita jatkossa :-).

pjh kirjoitti...

Taitaa tosiaan olla parhaassa käytössään Pirkkahalli sunnuntaiaamuisin, kun pyöräilijöitä tulee sankoin joukoin. Ja olisihan minun pitänyt Kanuunojen vuoro muistaa viime kaudelta.
Tänä aamuna (ma) olin sitten juoksemassa ja koko aikana hallissa ei ollut ketään muuta... Yritän nyt käydä useamminkin aamuisin, niin ehkä siellä joskus on joku muukin.