lauantai 4. toukokuuta 2013

La 4.5. – Melkein merikotka

Tänään 24km, 1h46min.

Ap: lepo.



Käytiin aamulla Ellan kanssa bongaamassa lintuja Ahtialanjärvellä (koulutehtävä) ja lenkki jäi siksi tekemättä.Olihan siellä melkoinen määrä nähtävää, vaikka merikotka missattiin pienellä marginaalilla; se oli juuri käynyt järvellä ennenkuin me tulimme.
Kaapo tahtoo kuitenkin välttämättä tietää mitä kaikkea tuli bongattua, niin tässä vähän esimakua: ruskosuohaukkoja, kalasääski, tuulihaukka, laulujoutsenia, naurulokkeja, harmaalokkeja, pikkulokki, selkälokki, sinisorsia, jouhisorsia, lapasorsia, taveja, haapanoita, punasotkia, silkkiuikkuja, nokikanoja, taivaanvuohia, metsäviklo, valkoviklo ja paljon muutakin;-) Siellä oli joku bongauskisakin menossa ja lintutornissa kisaavat miehet olivat jo lähellä sataa lajia aamun aikana.

Ip: 23.9km (sis. rento 17km @ 4:12/km), 1:46:30, 4:28/km.

Iltapäivällä päätin kokeilla miltä pitempi ”maratonvauhtinen” tuntuu. Minullahan ei ole mitään tietoa maratonvauhdistani, mutta idea oli juosta rentoa helppoa ja katsoa sitten jälkikäteen kellosta mikä oli vauhti. Näemmä maratonkunto on sitten 2:57;-) Kilsat osuivat maastosta riippuen 4:00-4:20 välille. Comfort zonella hengästymättä meni koko matka, mutta kyllä takareidet kumulatiivisesti väsyivät ja lopun mäissä sykekin nousi jo yli 160. Sää oli taas tuulinen ja sehän ottaa päähän.

Huomenna järvenkierto.

1 kommentti:

moguli kirjoitti...


http://youtu.be/TC_yqydyFQ8