sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Su 19.5. - Raholan kymppi

Tänään 18km, 1h 23min.

Ap: vr4 + kisa 10.0km (38:37) + vr4 (yht 18.2km), 1:23:20, 4:36/km.

Tänään oli vuorossa Raholan kymppi. Lähdin puolustamaan viime vuotista M40-voittoani, mutta jaha oli tullut kisapaikalle viemään ensi vuoden ilmaisen starttini.
Mitään erityistä ei ollut juoksulta odotettavissa ja mitään erityistä ei tullutkaan.

Jaha ja Leppimäen Jari lähtivät paukusta omille teilleen. Minä juoksin kolmantena koko matkan yksin. Vaikeaa se taas oli, mutta kun en juossut liian kovaa, niin ei mitään romahdustakaan tullut. Jaha katosi maisemasta nopeasti, mutta Jarin selkä oli näköpiirissä koko matkan. Ero taisi olla sellaiset sata metriä puolivälissä ja toisella puolikkaalla sain mielestäni eroa hieman kavennettua. Kun sitten loppusuoralla otin kuuluisan loppukirini, niin ero taisi taas palautua siihen sataan metriin maaliin mennessä.

Aikani 38:37 oli puoli minuuttia huonompi kuin viime vuonna, eli alamäkeenhän tämä on menossa.

Lisäys: Pitää nyt vielä kuitenkin kehua kisan järjestelyjä. Reitti oli hieno ja hyvin merkitty ja kaikki toimi hyvin kisapaikalla. Järjestäjän edustajia oli paljon ja meininki oli kannustuksen ja kaiken muunkin osalta todella positiivinen ja ystävällinen. Kaikki saivat "palkintokassin", jossa oli hyvä kasa urheilujuomia, eli todella käyttökelpoinen kassi. Kaikki saivat myös tavarapalkinnon arvonnasta, joskin minulle tuli lyhyt tikku siinä pelissä. Maalissa oli hienot pulla- ja leivostarjoilut ja syntyneen kalorivajeen sai heti paikattua korkojen kera. Vaikka jaha varasti minulta ensi vuoden ilmaisen osallistumisen, niin eiköhän tuonne tule silti mentyä;-)

Ip: lepo.

1 kommentti:

Markus kirjoitti...

Hienoa, että viihdyit reitillä. Tervetuloa ensi vuonna sitten uudestaan.