perjantai 17. toukokuuta 2013

Pe 17.5.

Tänään 21km, 1h 41min.

Ap: kevyt 8.9km, 42:19, 4:47/km.

Taas sai aamulla juosta hienoja rantareittejä upeassa säässä. Kivaa!

Ip: pk 12.6km ml. 8 x 100m, 58:37, 4:40/km.

Tasan sama lenkki keskustan ympäri Annin soittotunnin kuin kaksi viikkoa sitten. Spurtteja kilsan välein. Nyt oli aika raskasta ja syke korkealla. Ihan oli väsynyt olo lenkin lopussa vaikka tämän piti olla kevyttä.

Viikko kului ilman ainuttakaan tehoharjoitusta, mutta viikonloppuna yritän sentään jossain kisata. Runsaudenpulaa on ainakin riittävästi, kun kisoja on lähialueella kasoittain. Västilässä juostaan maraton ja puolikas, ja kivahan sinne olisi mennä. Se on mukava kylätapahtuma ja vähän haluaisin tukea tuttuja järjestäjiä.

Toisaalta Markku Tunturin 70v-juhlamaratonkin houkuttelee ja siellä on lisäksi myös kymppi tarjolla. Markku on melkoinen legenda ja sen puolesta olisi hienoa käydä viemässä synttärionnittelut. Tässä kävi muuten hiljan ilmi, että juuri Markku järjesti 1970-luvulla Kaarilassa muutaman kerran kymmenen mailin Sydänhölkän, jonka yhteydessä oli 5km nappulasarja. Se oli melko varmasti ensimmäinen oma ”juoksukisani”, kun siihen joskus 11-12 vuotiaana osallistuin. Markku ei valitettavasti enää löytänyt tuloslistoja. Markulla oli yksi oma tuloksensa tallella, jolloin hän juoksi tuon 10 mailia 56.04 ja oli sillä ajalla kolmas. Aika hyviä menijöitä näemmä silloin juoksun kulta-aikoina riitti tuollaiseen pahaiseen kaupunginosahölkkäänkin;-)

Muitakin hyviä tapahtumia on viikonloppuna. Eräs kisajärjestäjä lupaa ilmaisen osallistumisen viime vuoden voittajille, joihin minäkin kuulun (uskokaa tai älkää). Taidanpa pitää tämän kisan salassa, jos vaikka lähden yrittämään voittoa tänäkin vuonna. Jos paljastan kisan, niin sarjaani voi vaikka ilmaantua joku toinenkin osanottaja ja ensi vuonna ei tule ilmaista starttia.

Ei kommentteja: