perjantai 10. toukokuuta 2013

Pe 10.5. – Ideapark-herkistelyä

Tänään 15km, 1h 15min.

Ap: kevyt 7.0km, 36:24, 5:12/km.

Aamuseiska matolla ihan OK vireellä. Menin matolle, kun halusin katsoa loppuun ohjelman Albert Göringistä. Kaikenlaisia mielenkiintoisia tarinoita sitä maailmaan mahtuu.

Ip: kevyt 8.3km ml. 5 x 100m, 38:14, 4:38/km.

Yritin herkistellä huomiseen Ideapark-juoksuun, mutta jalat eivät ole ihan tikissä. Olisi pitänyt kevennellä enemmän, kun kyllä nuo spurtit taas väsyttivät reisiä.
Huomisen kympin tavoitteena on nyt sitten alittaa 37.30, kun viimeksi se ei mennyt. Ja saisihan se olla jo lähempänä sitä 37.00-aikaakin... Olen analysoinut mikä on mennyt viime kisoissa pieleen ja tulin siihen tulokseen, että olen juossut liian hiljaa. Nyt kokeilen juosta kovempaa ja kaiken järjen mukaan ajankin pitäisi olla silloin parempi.

Edessähän on todellinen juoksun superviikonloppu.

6vrk-juoksijat ovat olleet matkalla 54 tuntia ja kärki on juossut jo 370km. Pasi kiiruhtaa tasaisen varmasti ja on edennyt 230km. Tiukalle tulee 600km tavoite menemään, mutta on se vielä mahdollisuuksien rajoissa.

Huomenna on koukkupolvien SM-maastot. Tampereen alueelta lähtee suuri, mutta iskukykyinen joukkue. Kunto-Papparaiset lähtevät kyllä niin vahvalla joukkueella Vantaalle, että joukkuemitaleita tulee useammassakin sarjassa, ja ainakin yksi kultainen, mutta luultavasti enemmänkin! Onnea matkaan!!

Sokerina pohjalla on huominen 24h EM/MM-kisa, jossa Wihan kilometrien Marko Forsell jatkaa seuran MM-kisaedustuksia. Lisäähän on sitten varmasti tulossa, kun me jatkossa panostamme nimenomaan olympialaisiin ja MM-kisoihin;-) Markon päätavoite on tänä vuonna Spartathlonissa ja kesän aikana on lukuisia muitakin tavoitteita, kuten mm. täyden matkan triatlon. Kun kutsu 24h MM-kisaan kävi, niin Marko samantien katsoi kalenteriaan ja totesi, että tuossahan on suunniteltu lepopäivä treeneistä, joten voisi käydä juoksemssa yhden kisan lisää... Markolle malttia matkaan ja toivottavasti minun seuraennätykseni kaatuu!
Ja vielä erityistsempit Tompon Jarille! Kunto on varmuudella kova ja nyt vain seurataan sormet ristissä miten juoksu sujuu. Kun tavoitellaan 250km-tuloksia, niin se on pienestä kiinni...

Ei kommentteja: