tiistai 14. toukokuuta 2013

Ti 14.5. – Pasi maalissa

Tänään 17km, 1h 24min.

Ap: kevyt 6.2km, 32:40, 5:14/km.

Aamulenkki Lahdesjärven suuntaan.

Ip: pk 11.2km, 51:43, 4:38/km.

Alkuillasta perusjuoksua Pirkkahallilla käymään. E-hallin työmaa edistyy, mutta kovin hitaasti. Juoksu ei kulkenut, kun reidet on ihan jumissa.

Unkarissa juostu 6vrk juoksu saatiin tänään sitten päätökseen. Pasi selvisi kunnialla loppuun saakka ja hienolla kirillä nosti vielä sijoitustansa juuri ennen loppua. Kuten joku foorumilla totesi, niin 6 vuorokauden lämmittelyn jälkeen Pasi juoksi viimeisen kymmenen minuutin aikana kisan ensimmäisen ja ainoan alle 5min kilometrin! Lopputulos oli 545km, joka toki jäi 600km-tavoitteesta, mutta ihan kohtuullinen viikkokilsamäärä se on kuitenkin, varsinkin ottaen huomioon yhden lepopäivän;-)

Kisan voitti ylivoimaisesti Saksan Wolfgang Schwerk 857km tuloksella. Se on millä tahansa mittarilla äärimmäisen kova suoritus. Koko kuuden vuorokauden aikana Schwerk piti yhden kunnollisen vajaan 5 tunnin tauon kisan puolivälissä (varmaankin nukkui). Tuon lisäksi hän piti yhden 2 tunnin tauon ja kolme 1 tunnin taukoa. Ehkä hän on voinut hieman torkahtaa noilla lyhyilläkin tauoilla, mutta nukkumiseksi sitä ei voi sanoa. Muuten hän on siis kiertänyt rataa koko ajan! Ei mahdu tähän päähän miten tuo on mahdollista.
Kouroksen ME näyttää tosin olevan 1028km. Siis yli 170km vuorokaudessa kuuden vuorokauden ajan...

4 kommenttia:

Onni Vähäaho kirjoitti...

Onkos pitempiä kisoja suunnitteella tälle vuojelle? Kuten vaikka maratonista ylöspäin?

Marko Forsell kirjoitti...

Kauhean kova kisa tuo 6 päivää! Käsittämätöntä taivallusta. Juttelin juurikin tuosta 6 päivän kisasta viikonloppuna Maria Tähkävuoren kanssa.

Trackilla Kouros vetänyt 1036,8 km niinkin hiljattain kuin 2005. Tuo 1028,9 on tosiaankin Road ennätys.

pjh kirjoitti...

On tosiaan jopa pelottava tuo ajatus 6vrk kisasta. Vaikea edes arvailla minkälainen kokemus se olisi...

Cosmos, kyllä minulla yksi kauden päätähtäin on Oxroadultra elokuussa.
Ja kai se nyt pitää alkaa henkisesti valmistautua E24:lle ensi vuoden alussa. Tuli luvattua etukäteen, että nappaan siellä Markolta seuraennätyksen takaisin. Tunnen kyllä itseni huijatuksi, koska Marko ei kertonut etukäteen minkälaisen tuloksen hän aikoo juosta;-)

Onni Vähäaho kirjoitti...

Ehkä sen vuoksi 6d kiehtookin jossakin vaiheessa kokeilla. Ensin kuitenkin mm.24h kuosiin. Marko tosiaan on laittanyt löylyä kiukaalle tosissaan ja muilla alkaa selässä poltteleen.

Joensuussa mentiin vielä aika lailla tasapäin, mutta nyt kyllä niin kovat lukemat tiskissä, että on samalle janalle ponnistamista. Katsotaan. ;) Marko luo positiivista draivia meihin muihinkin - seura, kuten piirinennätys tehtailuillakin. :)