keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ti 21.5. – Kalifornian maisemissa

Tänään 13km, 1h 03min.

Ap: kevyt 13.3km, 1:02:55, 4:45/km.

Varhainen aamulenkki San Diegossa. Vaikka edellisen päivän matkustus vielä painoikin olemuksessa, niin onhan nämä tällaiset lenkit parhaita mitä tiedän.

Aurinko nousi heti aamuviiden jälkeen ja kävin receptionissa tiedustelemassa sopivaa juoksulenkin suuntaa. Se on kyllä aina yhtä hauskaa;-) Kaveri neuvoi, että hotellin takana olevan järven ympäri kulkee polku, jota on hyvä juosta eikä tarvitse mennä autojen sekaan. Ihmettelin, että miten en ollut moista järveä havainnut. Katsoinkin sitten ovesta ulos, ja siellä oli pieni tekolampi, jonka ympäri kulki ihan liioittelematta noin 150m pitkä polku. Minähän olen kyllä tottunut juoksemaan pientä ympyrää, mutta tämä ei nyt ollut ihan se mitä hain...

Sain sitten respasta kartan ja juoksin hotellin ympäristössä paikallisen kylän katuja kierrellen. Ilma oli upea ja aamulla juoksuun vielä sopivan viileä. Tämä Bernardo on ilmeisen vauras esikaupunkialue ja kaikilla teillä on jalkakäytävät ja alue muutenkin hieno. Ei täällä varsinaisesti mitään nähtävää ole, mutta aamulla on hiljaista ja vain luonnon äänet kuuluvat. Kaskas-hyönteisten siritys on jotenkin maagista ja luo eksoottisen tunnelman. Pieniä nyrkin kokoisia kaneja oli valtavasti. Juoksureitti oli kuitenkin melko mitäänsanomaton ja oheinen kuva näyttää tyypillisen tienäkymän.



Vaikka lenkkipolut ovatkin varsin arkiset, niin on täällä maisemiakin, kun seutu on varsin mäkistä.



Harvoin sitä juoksusta nauttii niin paljon, kuin tällaisella aamulenkillä uusissa upeissa maisemissa!

Ip: lepo.

Loppupäivä olikin sitten töitä... Toivottavasti jaksan vielä huomennakin aamulla herätä lenkille.

Ei kommentteja: