lauantai 22. helmikuuta 2014

La 22.2.

Tänään 15km, 1h 17min

Ap: kuolema 7.0km, 37:06, 5:18/km.

Aamulla taas matolle. Jäniksestä painelin mittariin vk-vauhdiksi 11,5kmh. Ekan kilsan jaksoin vielä hyvin, mutta sitten alkoi rasitus kumuloitua. En koskenut enää nopeussäätöön vaan sinnittelin aamuseiskan loppuun saakka. Viimeisellä kilsalla tein kyllä ihan kuolemaa samalla lailla kuin TC:n loppusuoralla. Syke 170 lähes maksimissa ja happi alkoi loppua. Ei olisi enää seuraava kilsa varmaan mennyt, kuten sykekäyrästäkin ilmenee.


Tämä kortti katsotaan nyt loppuun, että mikä tässä oikein maksaa.

Ip: kuolema 8.2km, 40:09, 4:52km.

En huomannut katsoa ikkunasta ulos ja lähdin epähuomiossa taivasalle loskalenkille. On siellä mukavampaa kuin matolla, mutta ei kyllä yhtään paremmin kulje. Yritin juosta vähän kovempaa ja pääsinkin alle 5min/km-vauhtiin ainakin välillä. Mutta kyllä se koville otti ja syke nousi jo 176:een, joka on muistaakseni sama kuin viime vuosien maksimi.

Huomenna sitten järvenkierto normaaliin aikaan (Porsche Center 8.27, Arskan Pulju 9.00). Lieneeköhän kukaan muu lähdössä, kun kaikki tuntuvat olevan matkoilla jossain...

PS. Tänään muuten juostaan E24-kisa Esport-areenalla. Hyvässä vauhdissa on kärki viiden tunnin jälkeen, mutta niinhän se aina tässä vaiheessa;-)

2 kommenttia:

Hannu kirjoitti...

Tulen letkaan osaksi tai koko matkaksi. Parempi olisi sätkiä kyllä koko matka, sillä viimeksi kun käännyin takaisin, niin eksyin. Tulen letkaan Savupojilta.

pjh kirjoitti...

Hyvä homma! Letka saattaa olla varsin lyhyt, mutta onpahan nyt minulla motivaatio lähteä.
Pistän viestiä matkalta, jos hyydyn ojan pohjalle ennen Savupoikia.