maanantai 10. helmikuuta 2014

Ma 10.2. – Jalattomia päiviä edessä?

Tänään 7km, 36min

Ap: kevyt 7.0km, 36:23, 5:12/km.

Kävin aamulla toteamassa Pirkkahallissa, että he todellakin aikovat rakentaa Asta-messuja koko viikon. Juoksurata oli kyllä edelleen tyhjä, mutta rakentajia ja trukkeja oli liikkeellä niin paljon, että en viitsinyt jäädä sinne juoksemaan. Halli on nyt pois käytöstä noin 10 päivää!

Palasin kotiin hölkkäämään matolle ja osallistuin siinä juostessani samalla päivän ensimmäiseen telcoon. Olen viritellyt hienot telco-systeemit kuntohuoneeseen ja tuo sujui ihan ongelmitta, kun olin pääosin vain kuulolla. Juoksu sen sijaan ei sujunut vaan oli kovin väsynyttä. Siinä juostessa jo päätin pitää pari viikkoa jalatonta meininkiä, eli jättää väliin kaikki juoksut ja muut jalkojen päälle käyvät treenit tältä ja ensi viikolta. Nyt siihen olisi erinomainen hetki, kun halli on pois käytöstä ja töissäkin on edessä matkoja ja muita kiireitä. Jos vaan pää mitenkään kestäisi, niin parin viikon tauko voisi tehdä hyvääkin kunnollisen jalkojen palautumisen kautta.

Suihkussa kuitenkin aloin jo vetää suunnitelmia takaisin. Jalatonta voisi ehkä kestää, jos ei samalla olisi tipaton päällä. Tipaton on kuitenkin jo tarpeeksi ankeaa, joten mennään nyt jalatonta päivä kerrallaan kuin AA-kerhossa.

Ip: lepo.

Lukitaan puoli päivää jalattomaksi.

Ei kommentteja: