sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikko 8

Viikko 8 (17.2.-23.2.2014)

Juoksua 59km (5:14/km).
Liikuntaa yhteensä 5h 10min.

Viikko alkoi neljällä täyslepopäivällä Redmondin matkan takia. Viikon lopussa sitten keräsin nuo kilometrit. Oli todella surkea viikko ja juoksu ei kulkenut lainkaan. Syke ei ikinä ole ollut tällä tasolla hitaassa vauhdissa ja takareidet ovat ihan yhtä jumissa kuin edelliselläkin viikolla. Muutaman päivän lepo ei vaikuttanut reisiin millään lailla.

- Pitkis sunnuntaina
- Pari surkeaa kevyttä lenkkiä
- Ei mitään lihaskuntotreenejä
- Takareidet koko ajan tukossa

Ensi viikko on pääosin lomaa vaikka ikävästi joitain pakollisia työjuttujakin sinne on tullut. Yritän kuitenkin nyt saada jonkinlaisen määräviikon alle ja katsoa miten se vaikuttaa jalkoihin. Tehot saavat jäädä aika vähiin, kun näillä jaloilla ei pääse mihinkään. Saatan kuitenkin hallissa yrittää äänivallin murtamista, eli 4:30/km-rajan rikkomista.

PS. Arhinmäki on uusi sankarini. Hyvä, että joku uskaltaa sanoa sen minkä kaikki tietävät;-)

Ilta-Sanomat: Arhinmäki oli lauantaina katsomassa Norjan naisten kolmoisvoittoa naisten 30 kilometrin kilpailussa. Hän kommentoi olympiakisojen aiempina päivinä huonommin menestyneen Norjan suoritusta sanomalla, että ”jos norjalaisilla on mennyt voitelu ja lääkitys tähän saakka pieleen, niin nyt se oli kunnossa”

Ja olihan siellä tämäkin juttu.

Way to go Paavo!

Ei kommentteja: