maanantai 24. helmikuuta 2014

Ma 24.2.

Tänään 7km, 38min

Ap: 7.0km, 37:51, 5:24/km.

Aamuraasto matolla. Opettelin samalla kuinka tehdään aito huippulaatuinen viikinkimiekka. Koskaan ei tiedä milloin tuo taito tulee tarpeeseen.

Lenkillä tapahtui myös pieni ihme mittariini liittyen. Olen nyt juossut muistaakseni kolme kuukautta uuden Forerunnerin kanssa. Aina lenkin alussa noin 10min juoksun jälkeen mittari kertoo sen hetkisen palautumisen tilan (”recovery check”). Joka ikisellä lenkillä tähän saakka mittari on sanonut palautumisen tilaksi ”Good”. Näin siitäkin huolimatta, että olen useasti ollut jo ihan poikki lenkin alussa ja syke on ollut taivaissa (välillä mittarivirheen ja välillä huonon kunnon takia). Ehdinkin jo luulla, että tuo toiminto on ihan susi ja muita tiloja kuin ”hyvä” ei olekaan. Tänään kuitenkin mittari sanoi ”Fair”! Tämän huonompaa lenkkiä ei siis mittarin mielestä ole ollut koskaan. Eilen pitkiksen jälkeen mittari sanoi palautumisajaksi 3 päivää, joten siihen nähden tuo tuomio oli ihan linjassa.

Ip: lepo.

Lukitaan kuitenkin lepo. EPEK. Pieleen menee määräviikko heti alkuun, jos tällä menolla jatketaan. Liikaa töitä tuli tälle päivälle.

Ei kommentteja: