tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ke 25.6. – Kesäyön Unelman mainos

Tänään -

Päivä menee työn puitteissa Lontoon matkalla varhaisaamusta myöhäisiltaan. Totaalilepoa, joskin matka- ja työrasitus on maksimissaan. Ihan OK rankan tiistain jälkeen.

Olen tässä itse vähän miettinyt jo valmistautumista Kesäyön Unelmaan reilun viikon kuluttua. Kyseessähän on siis letkeä ultraretki perjantain ja lauantain välisenä yönä 4.-5.7. Päämatkalle tulee mittaa noin 90km ja kun lähtö on klo 21 perjantai-iltana, niin maalissa ollaan käytännössä joskus aamupäivän aikaan lauantaina.

Porukkaa on nyt jo ilmoittautunut melko paljon ja mielestäni kyseessä on ainutlaatuinen tapahtuma. Hazor tekee ihan käsittämättömän työn reittisuunnittelussa/valmisteluissa ja varmasti kierretään hienoja Keski-Suomen maisemia hyvässä seurassa. Tämähän ei siis ole mikään kilpailu ja kuka tahansa hyväkuntoinen selviää matkasta ihan varmasti vaikka se sitkeyttä lopussa vaatiikin. Itse ajattelin kulkea pääjoukossa vaikka en tiedäkään kuinka joukko tänä vuonna hajaantuu. Kun kevyesti mennään, niin ei palautumiseenkaan kauan kulu.

Jos siis Tampereen alueelta (tai muualtakin) löytyy vielä edes alustavasti kiinnostuneita elämysten metsästäjiä, niin suosittelen lämpimästi! Minulta saa autokyydin Tampereelta mennen ja tullen.

Ei kommentteja: