sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Su 29.6. – Juhlava järvenkierto

Tänään 31km, 2h 42min

Ap: 30.7km, 2:42:10, 5:17/km.

Järvenkierto Markon ja Tapin kanssa. Alku oli kipeillä penikoilla aika vaikeaa ja niinpä lähdinkin jo kotoa juosten liikkeelle, jotta Porsche Centerille mennessä konkkaaminen olisi normalisoitunut. Tämä olikin sitten vuoden ensimmäinen ”täysimittainen” järvenkierto, eli kotiovelta kotiovelle.

Hölkkäiltiin Markon kanssa Puljulle, missä Tappi ja Viimeisten Pirkkalaisten lähetystö yllättivät minut juhlallisella 50v-maljalla asianmukaisen tyylikkäästi tarjoiltuna. Olipa mukava yllätys ja piristi sopivasti lenkkiä;-) Kiitokset Pirkkalaisille muistamisesta! Kuvan sankarien lisäksi Rane oli mukana kameran takana.


Tappi siis lähti kierrokselle mukaan ja niin hyvin se juoksu kulki, että hän taisi siinä asettaa 4 tuntia stretch-tavoitteeksi Berliiniin... Minulla oli aika normaali kulku: ei hyvä eikä huono. Syke pysyi pitkästä aikaa pk-alueella, mikä on positiivista, kun viime aikoinahan on yleensä kevyetkin treenit menty vk2:lla tai anaerobisella.

Birgitan Polun kiertoon suunniteltiin alustavasti viikonloppua 12.-13.7., mutta kyllä minulle se seuraavakin sopii. Seurataan sääennusteita.

Ip: lepo.

Taas oli ajatus käydä pyöräilemässä, mutta oli liian tuulista ja sateista.

Ei kommentteja: