torstai 5. kesäkuuta 2014

To 5.6.

Tänään 14km, 1h 13min

Ap: 6.2km, 32:50, 5:15/km + hieronta 45min.

Aamulenkki sähkölinjalla säärikipujen kanssa kärvistellen. Päälle Jupon käsittely. Oikean jalan sääriluun vierestä löytyi yksi pahempi kipupiste, mutta muuten särky on vain kauttaaltaan pohkeissa, ja varsinkin vasemmassa pohkeessa.

Ip: 7.9km, 39:46, 5:02/km.

Hallilan kierto helteessä. Muistin ennen lenkille lähtöä, että minullahan on Oxroad-ultrasta saadut kompressiosäärystimet ja päätin kokeilla niitä. Ehkä ne jopa vähän auttoivatkin ja vain vasenta jalkaa särki nyt. Muutenhan juoksu kulkee kuin unelma. Tuollaisessa 5min/km-hölkässä syke nousi vain leppoisasti sinne 170 hujakoille. Huippukunto on siis ihan kulman takana ja vaatii vain pientä viilaamista. Eli kunhan viilaan tuosta sykkeestä 50 pykälää pois, niin se on siinä!


Tänään muuten Koskisen Pasi juoksi Tampereen läpi ja jatkoi etelään kohti Hankoa. Matka alkaa olla lopuillaan. Harmi ettei Tampere-pätkä osunut viikonlopulle, niin olisi voinut käydä seuraksi hölkkäämässä pitkiksen.

Huomenna on sitten Normandian maihinousun 70-vuotispäivä. Jari lähti sinne lomailemaan ja kyllä käy kateeksi, kun hän juoksee läpi Omaha Beachit ja muut beachit. Kunhan pääsen kuulemaan tarinat reissusta, niin tässä on hyvä kandidaatti yhdelle 100-listan tyhjistä paikoista vaikka sitten 80-vuotisjuhlan aikana. En taida uskaltaa odottaa 100-vuotisjuhlaa vaikka se olisi tietenkin aivan huippu homma.

Ei kommentteja: