torstai 26. kesäkuuta 2014

To 26.6. – Villit synttärit

Tänään 30km, 2h 32min

Tänään sitten siirryin kansainvälisestikin M50-sarjaan vaikka Suomessa siellä olenkin jo ollut vuoden alusta saakka. Tällaisen tasasynttärin saa töistä vapaaksi ja olimme perheen kanssa niinkin eksoottisessa paikassa kuin Vantaalla. Se nyt vaan sopi mukavasti, kun tulin edellisenä yönä työmatkalta Helsinki-Vantaalle ja Flamingo-kylpylässä on mukava lillua tekemättä mitään. Tästä Vantaastahan on tullut meille jo suurten juhlien perinne, kun muistaakseni häämatkalla olimme Tikkurilassa ja taidettiin ihan käydä Heurekassa;-)

Ap: 29.8km, 2:32:16, 5:07/km.

Olin tietenkin jo aiemmin suunnitellut, että 50-synttärinä pitää juosta 50 kilsaa. Vasen sääri on kuitenkin sen verran huono, että en halunnut edes yrittää. Ajattelin juosta noin 30km ja se meni yllättävän mukavasti, kun ei pitänyt vauhtia. Otin kyllä buranan etukäteen ja se varmasti auttoi vähän, mutta luulisin, että Hoka One –kengillä oli osuutensa helppoon menoon. Tekisi mieli kokeilla näitä jopa Kesäyön Unelmassa, mutta ehkä sinne kuitenkin tarvitsee maastokengät.

Vähän oli mielessä juosta GPS-taidetta numero 50, mutta en ehtinyt/jaksanut suunnitella reittiä etukäteen. Lähdinkin summittain kokeilemaan ja olin ylioptimistinen sen suhteen, että Vantaanjoen ympäristössä ja Vantaan metsissä olisi paljon polkuja ja missä vain voisi juosta. Suunnitelma meni pilalle jo alkuvaiheessa, kun umpikujat, yksityisalueet ja ryteikkömetsät estivät ”vitosen” juoksemisen kauniisti. En kokonaan luovuttanut ja pelastin sen mitä pelastettavissa oli. Juoksin erittäin ruman vitosen ja sitten nolla oli jo vähän parempi.

Tuollainen siitä GPS-jäljestä tuli satelliittikartalla (yhtäjaksoinen yksi jälki). Parempi tuokin kuin ei mitään. Tuli kuitenkin taas opittua, että kyllä vähän pitäisi jaksaa paremmin suunnitella etukäteen...


Ip: lepo.

Lillumista kylpylässä, ja sitten ruokailua ja lepoa.
M60-sarja on edessä ennenkuin huomaankaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pyöreistä!
t. Kari

Jaavi kirjoitti...

Hienohan tuo 50 on!

Tappi kirjoitti...

Onnittelut! Hienon jäljenkin sait ikuistettua kohisevaan digitaalimaailmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut miehen ikään tulosta! Ja onnekasta seuraavaa 50 vuotiskautta. Adizerot ei muuten tykkää liian pitkistä käyttämättömyysajoista!!!

T. JariL

pjh kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista kaikille!

Jari, on tosiaan adizerot saaneet levätä reilusti yli kuukauden. Ehkä elokuussa sitten...