lauantai 7. kesäkuuta 2014

La 7.6. - Focusta peliin

Tänään 8km, 44min

Ap: 7.9km, 43:58, 5:34/km.

Nyt tuli mitta täyteen. Vasen sääri on kipeytynyt lisää. Olin myös aivan totaalisen poikki ja oli ihan hilkulla, että jaksoin edes kiivetä reitin pienet nyppylät ylös. Jotain on pahasti pielessä. Nyt teen nistin pahimman painajaisen: edessä on 2vk ehdoton juoksutauko! Katsotaan maltanko, mutta uskoisin kyllä niin, koska näin ei voi jatkua.

Tämä juoksutauko tietysti tarkoittaa, että meneillään oleva tieteellinen kokeeni viivästyy ja myös mäkivedot siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Onneksi päätähtäimeeni on yhä riittävästi aikaa (siis sinne 2024 kisoihin).

Ip: lepo + pyöräily 2h.

Nyt on sitten ihmettelemistä, että mitä sitä tekisi, kun ei saa juosta. Ryyppääminen on ilmeinen ratkaisu, mutta jotain painonhallintaa auttavaakin tarvitaan. Parissa viikossa saa helposti 10kg painoa lisää, jos ei tee mitään.

Niinpä päädyin kaivamaan vanhan Focuksen naftaliinista. Edelliset pyörälenkit olivatkin jo kolmen vuoden takaa. Kylläpä aika kuluu nopeasti... Osasin kuitenkin sen verran vielä ajaa, että pysyin pystyssä parin tunnin kevyen lenkin. Tiedostan kyllä tämän lajin riskit, mutta olen nyt niin surkeassa tilassa, että mikään vaativampi kuntoilumuoto ei yksinkertaisesti onnistu.

Tänään muuten juostaan perinteinen Suomi-juoksu ja satasella on odotettavissa mielenkiintoisia suorituksia. Kärjessä on tulossa kovia aikoja ja Wihan Marko yrittää 9h-alitusta. Tsemppiä kaikille juoksijoille!

1 kommentti:

Hannu kirjoitti...

Et kestä edes viikkoa.