keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ma-ke 2.-4.6. – Aulangon lihotuskuuri

Jakson aikana 27km, 2h 22min

Alkuviikko kului työasioissa Hämeenlinnassa Aulangolla. Minullahan Hämeenlinna on boikotissa vielä tämän vuoden loppuun saakka, mutta valitettavasti tälle työvisiitille en voinut mitään. Toki yritin matkallani kaikin keinoin olla tukematta Hämeenlinnan taloutta boikotin hengen mukaisesti, mutta eihän tässä selittelyt auta. Rikkuri mikä rikkuri...

Täydellinen liikunnallinen rappio jatkuu. Lisäksi kolme päivää jatkuvaa mässäilyä sai vyötärön ympäryksen sellaisiin lukemiin, joita ei seitsemään vuoteen ole nähty. Tämä ei voi jatkua kauan, mutta en ilmeisesti ole vielä päässyt tarpeeksi pohjalle tehdäkseni jotain radikaalia.

Ma ap: lepo.
Ma ip: lepo.

Maanantai meni töissä. Taisi illalla olla laiskuuttakin mukana.

Ti ap: kevyt 9.7km, 49:20, 5:07/km.

Aamulenkki jossain Aulankojuoksun reitin seuduilla. Olipa siellä mäkistä ja en ymmärrä miten olen joskus jaksanut juosta reitin läpi ihan vk-sykkeillä. Juoksu oli taas tänään vaivalloista jalkojen osalta, mutta syke oli aika normaali. Mukavia lenkkireittejähän nuo muuten ovat, jos siis unohtaa Hämeenlinna-tekijän.

Jonkin aikaa lenkillä harhailtuani eksyin kuitenkin totaalisesti ja alkoi jopa huolestuttaa ehdinkö lainkaan takaisin työpäivän alkuun mennessä. Päätin kysyä neuvoa löytääkseni hotellille ja näinkin pian vastaan tulevan juoksijan. Hyljemäiset lantion liikkeet ja hiusmuoti näyttivät tutuilta ja olin ihmeissäni nähdessäni Tapin Hämeenlinnan tiestöllä! Lähituntumassa kun sitten kyselin tietä Aulangolle, niin huomasin, ettei se olekaan Tappi, vaan suhteellisen viehättävä nuori nainen. Itse asiassa kyseessä oli ilmetty nuori versio Agnetha Fältskogista. Pahoittelen erehtymistäni henkilöstä, mutta puolustuksekseni voidaan todeta, että tämä tuntuu olevan pyöräilypiireissäkin yleinen erehdys. Sain kuitenkin hyvät ohjeet takaisin hotellille.

Ti ip: lepo.

Käytiin illalla ajelemassa offroadia Range Rovereilla. Syke oli korkeammalla kuin juostessa.

Ke ap: 9.3km, 51:37, 5:33/km.

Särkyistä konkkailua Aulangon ulkoilureiteillä. Järkyttäviä mäkiä. Surkea kulku.

Ke ip: 7.9km, 41:23, 5:14/km.

Takaisin Tampereella. Hallillan kierto. Jalkoja särkee ja juoksu on ihan toivotonta.

Loppuillaksi pitää keksiä jotain kivaa, joka veisi ajatukset pois jalkojen surkeasta tilasta. Onneksi olen tilannut maksu-TV:n ja voin katsoa maksullisia urheilukanavia. Esim. tänään aion jännittää uusintana jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ottelua Ranska-Slovakia. En enää muista kuinka se päättyi, joten voin katsoa sitä ihan kuin ekaa kertaa.

Ei kommentteja: