sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Su 1.6.

Tänään 20km, 2h 02min

Ap: polkujuoksu 20.0km, 2:02:03, 6:06/km.

Polkujuoksua Jarin kanssa Taivalpirtiltä Rutajärvelle ja takaisin. Aamulla jalat olivat niin surkeat, että kyllä hirvitti lähteä. Kunnon burana-annos toi varmuutta ja Jarin kanssa on muutenkin aina mukava juosta: vaikka oma juoksu tuntuisi kuinka surkealta, niin luultavasti Jarilla on silti aina surkeampaa;-)

Tänään kuitenkin lenkki oli todella mukava. Varmaankin osin hitaan vauhdin takia, mutta kyllä poluilla juoksu vaan on parasta hoitoa kipeille jaloille. Ja olihan meillä loistava juoksusää ja polut hyvässä kunnossa. Tätä lisää!

Paluumatkalla vastaan tuli Tour de Tampereen kiertäjiä cycloillaan. Aika rauhalliselta näytti vauhti ja ajelu muutenkin leppoisalta. Minulle oli jäänyt jostain sellainen käsitys, että Tour de Tampere olisi kovempikin juttu ja kaveria yritettäisiin pudottaa kyydistä, mutta ei kai sitten.

Ip: lepo.

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Katsos vain, samaa polkua (Savontien eteläpuoli) taaplattiin, mutta onneksi ei aivan samaan aikaan niin ei tarvinnut latua huudella hitaasti liikkuvilta poluntukkeilta, ööh, siis Nandi-heimon Suomi-serkuilta. Polku oli tosiaan erittäin nopeassa kunnossa kun ei oltu vielä ylimääräistä kuoriketta sinne rahdattu. Se yksi kaatunut puunrunko kyllä pilasi ajorytmin ja olisitte sen kahteen pekkaan voineet siitä hyvin pois nostaa.

Tour de Tampereen retkiajoformaatti tosiaan perustuu osallistujien kärsivälliseen nitkauttamiseen eikä leikkisämpään perälaudan vuodattamiseen, Tappi taisi olla mukana cycloryhmässä ja onnistui ilmeisesti pidättelemään luontaisia wbr-ajotaipumuksiaan?

Tappi kirjoitti...

Bongasin PJH:n Taivalpirtin lähistöllä hiekkatieltä. Ei ollut jalkavaivoista häivääkään, kun tuuppasi ylväästi vastaan oman letkansa kärjessä! Jos olisi ollut suunta sama, olisin ollut sata varma että imaamin lepoviikko huipentuu 8h varjo TdT:hen - juosten.