lauantai 10. tammikuuta 2015

La 10.1. – Korutonta menoa

Tänään 18km, 1h 30min

Ap: vr3.3km, 17:55, 5:26/km.

Kävin aamulla pienellä verkkalenkillä etsimässä syytä peruuttaa Teivon matka. Harpatti ehti jo kieltää sen ilmeisimmän syyn, eli huonon kunnon. Edelleen olivat paikat arkoina, mutta ei tuosta oikein kunnon DNS-syytä löytynyt.

Ip: vr5 + Teivocup 5.0km (20:09) + vr4, 1:12:09, 5:01/km.

Viime vuonnakin hallissa vedot olivat kulkeneet ihan hyvin, mutta tammikuun Teivocup oli karmea pettymys ja aikaa kului 20:23. Silloin eka puolikas oli huono ja toka vieläkin huonompi. Nyt sentään aika parani 14s ja molemmat puolikkaat olivat tasaisen huonoja. Mutta kyllä se silti oli koruton esitys, että 20min jäi rikkomatta. Eivät nuo hallitonnit minulla näemmä paljon juoksukunnosta kerro.

Juoksin sen mitä jaloista irtosi. Pelin henki oli heti alussa selvä, kun Kake huusi kilsan kohdalla ”neljä nolla kolme!”. Tuon kovempaa ei näemmä nyt päässyt. Puolimatkaan saakka mentiin Veteranon kanssa pientä joukkoa vetäen (kuva 8/18). Kääntöpisteellä Veterano valitsi ajolinjat paremmin ja karkasi tavoittamattomaan 10 metrin etumatkaan, joka kesti maaliin saakka. Ei ollut meno tänään rentoa ja tossuvalintakaan ei tainnut olla ihan ideaalinen, kun lipsuttelin vuoden 2008 Adioksilla. Jaksamisen kanssa ei mitään erityisiä ongelmia ollut, mutta ei vaan kulkenut kovempaa.

Alkuverkat tein Ylöjärvelllä, mutta loppuverkkoihin lähdin Vuorentaustaan. Näin ainakin Garmin Connect kertoi minulle nimeämällä treenit ”Ylöjärvi running” ja ”Vuorentausta running”. Itse luulin juosseeni ne täsmälleen samassa paikassa. Nämä automaattinimet treeneille ovat ainakin minulle ihan hiljan tullut uusi Garmin Connect feature.

Huomenna taas järvenkierto normiaikaan, eli Porsche 8.28 ja Pulju 9.00. Odotettavissa on luminen ja tuulinen lenkki. Sopiva kosto tämän päivän luuseroinnille.

5 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Ainakin connect on johdonmukainen, myös mulla allkuverra ja kisa ylöjärvellä ja loppuverra vuorentaustassa.

kaapo kirjoitti...

Eikös se juoksualusta nyt ollut ihan perseestä, jos siitä saisi itseruoskintaan apuja? Ainakin siinä itse mtb:llä ajellessani kun ihailin salskeita urheilijoita kiittelin itseäni etten ollut siinä pöperössä juoksemassa. 30min päällitys olisi ollut tosiasia.

Veterano kirjoitti...

Mogulin kuvien perusteella taisin yrittää vähän enemmän: meikä repii happea ihan tosissaan, mutta PJH vain hymyilee.

pjh kirjoitti...

Tuo Veteranon viittaama legendaarinen kuva loppusuoralta on siis täällä: http://2.bp.blogspot.com/-rqElNF5Sw1o/VLF9vqZZ55I/AAAAAAAAbxY/3qi3hkwGZFE/s1600/vetsku.jpg
Näihin kommentteihin en osaa pistää linkkejä, joten tuo osoite pitää vaan kopioida tuosta.
En kyllä muista, että minua olisi noin paljon hymyilyttänyt siinä lopussa;-) Vetskun hapen haukkominen kuului kauas taakse ja tiesin, että kun se kerran menee noin kovaa, niin ihan turha edes yrittää saada kiinni.

Kaapo, olihan se alusta huono, mutta harpatin ajasta voi päätellä, että ei se nyt *niin* paljon pitäisi vaikuttaa...

kaapo kirjoitti...

Noilla suunnistajilla kato se vauhti vaan paranee mitä enempi on baanalla esteitä.