sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Su 4.1. – Järvenkierto + viikko 1

Tänään 26km, 2h 12min

Ap: pitkä 25.6km, 2:12:20, 5:10/km.

Vuoden eka järvenkierto hyvällä porukalla, ja harpattikin oli mukana. Sääennusteet menivät taas pieleen ja keli oli odotettua mukavampi. Saimme juosta muutaman asteen pakkasessa hyvin auratuilla teillä. Ainoat auraamattomat pätkät olivat Tampereen keskustassa;-)

Omaa juoksuani häiritsivät itse-aiheutetut vatsavaivat (=älytöntä mässäämistä vielä yöllä) ja parin pitstopin takia jäin jälkeen ja oikaisin vähän lopussa päästäkseni Porschelle yhtä aikaa rupusakin kanssa. Valiojoukko oli karannut tavoittamattomiin jo Pispalan mäestä alkaneella viimeisen vitosen vedolla ja edes oikaisu ei auttanut tuon kärkikolmikon tavoittamiseen.

Joka tapauksessa vatsavaivoja lukuunottamatta tänään oli varsin hyvä vire ja jalat toimivat kohtuullisesti. Jos tämä trendi jatkuu, niin maaliskuussa rupusakkikin menee kierroksen kevyesti alle vintsaa.

Ip: lepo.

Talven neljännet lumityöt. Myös viime vuonna tähän aikaan oli neljät lumityöt tehty. Tasainen kisa tulossa vaikka tuskin ihan viimevuotisilla numeroilla kuitenkaan selviän.

Viikko 1 (29.12.2014-4.1.2015)

Juoksua 99km (5:23/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 50min.

Ihan hyvä viikko. Määrät kasvavat hiljalleen ja tonnit kulkevat jo kohtuullisesti.
Ensi viikolla kyllä satanen saa luvan rikkoutua ekaa kertaa puoleen vuoteen.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mutta jos rupusakille häviää (juoksureitin oikaisu) niin eikös silloin ole automaattisesti pohjasakkaa? :-)

pjh kirjoitti...

Voit kyllä Jari olla oikeassa. Minä mielestäni tosin otin niin hyvät pienet kirit aina pitstoppien jälkeen, että ajattelin sillä nousevani rupusakkiin. Mutta kylmien faktojen valossa taisin jäädä pohjasakkaan. Ensi kerralla muistan taas ottaa Imodiumit ennen lenkkiä ja ylpeänä peesata rupusakkia koko matkan!