sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Su 25.1. – Tuplajärvinen + viikko 4

Tänään 51km, 4h 44min

Ap: kotirataultra 51.0km, 4:44:22, 5:34/km.

Nyt se paljon uhottu tuplajärvenkierto tuli stten tehtyä kotirataultran verukkeella. Eka kierros juostiin kuuden juoksijan porukalla sellaista kaikille mukavaa vauhtia, eli aikaa kului 2.25 ja risat. Puljulla pidettiin pieni 4 minuutin huoltotauko märkien vaatteiden vaihtamiseksi ja juomien täydentämiseksi. Kun puolimatkan jarrumiehet luikkivat koteihinsa, niin harpatin ja gallardon kanssa me vähän nostimme vauhtia ja ylväällä askeleella kiersimme toisen lenkin aikaan 2.19. Laskeskelimme matkalla, että satamailinen vaatisi reilut 6 kierrosta, mutta vielä ei sovittu päivästä ja uho oli varsin maltillista.

Sää oli oikein mukava, eli lämpötila juuri ja juuri pakkasella ja tuuli pysyi melko heikkona. Koko toisen kierroksen ajan satoi kevyesti lunta ja se alkoi loppumatkasta vähän haitata alustan pehmeytenä. Juoksu meni kohtuullisen helposti loppuun saakka, joskin olin havaitsevinani hienoista vähenemistä askeleen kimmoisuudessa toisen kierroksen lopussa. Paljon vaikeampaa oli silti alkutalven yhden kierroksen lenkeillä kuin nyt kahdella kierroksella, eli kunto varmaan on kehittynyt hyvin. Kun vaan jalat tulisivat vielä perässä.

Lenkin jälkeen rentouduin paljussa. Vasen lonkka/takareisi oli nyt se paikka, joka oli nauttinut lenkistä vähän muita paikkoja vähemmän.

Virallinen kotirataultran loppuaika huoltotauko mukaan lukien oli 4:48:33.

Ip: lepo.


Viikko 4 (19.1.-25.1.2015)

Juoksua 141km (5:19/km).
Liikuntaa yhteensä 13h 45min.

Hieno viikko!
Määrässä 140km raja rikkoutui pitkästä aikaa. Edellinen kerta oli sillä muinaisella viikolla, kun juoksin Oxroadultran.
Lisäksi viikkoon mahtui yksi erinomaisesti onnistunut vetotreeni.

Tulevalla viikolla on töissä kiireitä, mutta yritän mahduttaa ohjelmaan perusjuoksua reilun satasen verran. Pirkkahalli on messukäytössä, joten tehokasta vetotreeniä tuskin saan aikaiseksi, mutta määrä onkin nyt tärkeämpää, että jalat tottuvat paremmin juoksuun.

Ei kommentteja: