tiistai 6. tammikuuta 2015

Ti 6.1. – Tonneja hallissa

Tänään 13km, 1h 07min

Ap: crosstrainer 30min + juoksu 13.2km (vr3 + 6 x 1000m / 2min + vr3), 1:07:10, 5:05/km.

Pienen aamulämmittelyn jälkeen suuntasin sovitusti halliin tonneja juoksemaan. Ja olihan meitä letkassa peräti 10 juoksijaa, vaikka sitten treenissä välillä vähän hajaannuttiinkin. Vire oli taas vähän parempi kuin edellisellä kerralla ja uskaltauduin vetämäänkin pari ensimmäistä (=hitainta) tonnia, kun vauhtia pystyy jo tuntuman mukaan säätämään. Kuva kertoo lahjomattomasti, että olin keulassa ainakin kerran. Tosin Tappi siinä kärkkyy jo olan takana omaa vetovuoroaan ja silloin lähdettiinkin ihan toisiin vauhteihin!


Mukavasti kulki, vaikka happi olikin arvokasta tavaraa tänään. Ja menihän se kovin tonni nyt mogulin vetämänä minulla 3.24, eli noin 2s alle sen tavoittelemani Hichamin ME:n. Ja kyllähän vauhtia pitää vielä sen verran tikistää jollain seuraavista kerroista, että menee alle 3.20. Olisi se tänäänkin ollut tarjolla samassa peesissä, mutta EPEK. Mogulin sub235-blogista muuten huomasin, että näemmä oikeiden juoksijoidenkin piirissä silloin tällöin buranalla hoidetaan nämä tonnit, joskin sitten kulkee vähän kovempaa. Vähentää se kuitenkin omaa huonoa omatuntoa burana-cocktailista;-)

Vähän on kyllä tylsiä nämä vintsaajien kokoontumiset nykyisin, kun Tappi on lopettanut kiroilun, mutta kai tähän tottuu...



Ip: lepo.

Piti polkea iltatreeni, mutta ei nyt huvita.

Ei kommentteja: