torstai 8. tammikuuta 2015

To 8.1. – Vauhti paranee hiljalleen?

Tänään 18km, 1h 34min

Ap: 5.6km, 30:14, 5:27/km.

Umpiväsynyt väkisinjuoksu Nekalan lähikortteleissa. Hienosti oli lumet aurattu jalkakäytäville. Kyllä on todella vaikeaa lähteä ulos aamulenkille, kun ei huvita eikä oikein ole aikaa. Tätä olisi kuitenkin pakko jaksaa, koska eihän muuten mitään kehitystä tapahdu.

Ip: vr3 + 20 x 200m / 1min + vr3, 1:03:57, 5:20/km.

Markon kanssa 200m-vetoja hallissa. Eli sama treeni kuin viikko sitten perjantaina. Radalla oli ruuhkaa, kun Tampereen Maratonklubi oli sankoin joukoin hallissa lenkillä ja lisäksi junnuja oli harjoittelemassa lauantain Hippohalleihin. Piti tehdä vedot Markon kanssa vuorovedolla samalla radalla ja silti jouduttiin pujottelemaan etusuoralla ihan kivasti. Kehitystä edelliseen viikkoon oli tapahtunut hyvin ja nyt keskari oli jo 38,5s. Toki se auttoi, että joka toisen vedon sai ”palautella” peesissä, mutta oli tämä silti ihan positiivinen kokemus. Vielä voisi kerran kokeilla, jos pääsisi alle 38s samalla rasitustasolla. Ilman peesiä ei varmaan onnistu.

Jalat olivat tällä kertaa melko kovilla, kun askel nousi niin hienosti päkiälle. Tätä kirjoittaessa pohkeet kivistävät ja sääri jomottaa. Mutta sehän on vain superkompensaation merkki!

Ei kommentteja: