lauantai 17. tammikuuta 2015

La 17.1.

Tänään 21km, 1h 53min

Ap: kevyt 11.5km, 1:01:30, 5:21/km.

Aamuhölkkä matolla. Juoksin gregoriaanista kalenteria käyttäen sellaisen tunteroisen. Tunturin omassa aika-avaruudessa sain kuitenkin kellotettua 102 minuuttia.


Digiboxi on taas katsottu tyhjäksi, mutta nytpä on kuntohuoneen telkkarissakin Netflix, joten juoksu ei ikinä lopu ohjelmien puutteen takia!

Ip: 10.0km, 51:30, 5:09/km.

Raskas kymppi matolla. Useampia päiviä on nyt ollut vähän huonoa hengittämisen kanssa. Tuntuu ettei happi kulje.
Aloitin katsomaan Dallas Buyers Clubia Netflixistä. Loppuratkaisu jää sitten seuraavan mattolenkin ohjelmaksi.

Huomenna järvenkierto Tampereen jäätiköillä. Startti Porschelta 8.28 ja Puljulta 9.00.

4 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Tossa näytöllähän on ihan selkeesti 1h02min. Eilenkin varmaan oli 1h19min. Tussilla vois toki vahvistaa tuota h-kirjainta, kun on niin himmeellä.

pjh kirjoitti...

Paljonko Tunturi maksaa sinulle tästä puolustuksesta? ;-)
Aika paljon tosiaan pitäisi vahvistaa tussilla tuota olematonta h:ta.
Muutenkin tuo eri rivien numeroiden vertical alignment on aika hauska. On ihan käsittämätöntä, että tällainen näyttö menee läpi mistään laatukriteereistä. Onneksi Tunturin insinöörien elektromekaaninen osaaminen on ilmeisesti selvästi parempaa kuin tietotekniikan ja käytettävyyden osaaminen...
Mikähän muuten lienee tuo 151 THR?
Aivan käsittämätöntä paskaa tämä käyttöliittymä;-)

pjh kirjoitti...

Pitää vielä kommentoida, että juoksun aikaisessa näytössä nuo minuutit menevät ihan järkevästi. Tuo kuvassa näkyvä näyttö on erillinen loppunäyttö, joka tulee esiin, kun lopettaa juoksun painamalla stop-näppäintä (kahdesti). Minä ihan oikeasti luulen, että joku kesäharjoittelija on palkattu tekemään erikseen tuo loppuyhteenveto ja kukaan ei ole sitä testannut. Ja tuo kesäharjoittelija on ehkä ihan oikeasti luullut, että tunnissa on 100 minuuttia ja tietenkin aikakin seuraa 10-järjestelmää. Loppuyhteenvetoa varten ohjelmoija on vaan saanut APIn, josta tulee aika tunteina ja minuutteina, joten 1h 02 min on tietenkin 102 min.
Sen verran tämä kiinnostaa, että taidanpa pistää kyselyn Tunturin asiakaspaleveluun. En pidätä hengitystä vastausta odotellessani;-)

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko THR Target Heart Rate? Löytyyköhän se h-merkki englanninkielisillä kieliasetuksilla! Kun eihän se edes suomea ole. Vaikuttaa siltä, että saatuaan projektin valmiiksi Tunturilla tuo samainen kesäharjoittelija on nyttemmin kehittämässä suomalaisia terveydenhuollon tietojärjestelmiä! ;-)

gallardo