torstai 22. tammikuuta 2015

To 22.1.

Tänään 15km, 1h 19min

Ap: crosstrainer 30min.

Sen verran eiliset vedot kipeyttivät jalkoja, että päätin säästellä varmuuden vuoksi. Meillä polkijoilla on tapana puhua wateista, niin kerrotaan nyt sitten, että noin 230W teholla meni tuo puolituntinen mukavasti pk:lla.

Ip: kevyt 15.0km, 1:18:45, 5:15/km.

Mattohölkkää Hurt Lockeria katsellen. Tämä genre ei ole minun suosikkiani, mutta matolla maistuu huonompikin leffa...

Muistuttelen vielä täällä blogissakin, että ensi sunnuntaina 25.1. on Kotirataultrapäivä. Onneksi sää on lämpenemässä ja sunnuntaille ennustetaan tällä hetkellä lähes optimaalista talvijuoksukeliä. Minun on tarkoitus osallistua klo 8 Puljulta starttaavaan joukkoon, joka kiertää järven kaksi kertaa. Tuossa joukossa on siis ainakin minä, mutta rekrytointi on käynnissä ja tällä hetkellä kolme muutakin ovat melkein luvanneet ehkä harkita osallistumista. Lisää mahtuu hyvin mukaan.

Tästä tuplajärvisestä on kyllä uhottu monesti, mutta tiettävästi kukaan ei sitä ole vielä ikinä juossut. Tämä on siis tavallaan ME-yritys. Huomennahan suomalainen pyöräilypiireissä paremmin tunnettu Marianna Zaikova todennäköisesti tekee ME:n etenemällä ensimmäisenä naisena 7 maratonia 7 eri mantereella 7 vrk:n aikana. Kuusi on jo juostu ja yksi maraton Australiassa on vielä jäljellä.

Ei kommentteja: