tiistai 13. tammikuuta 2015

Ti 13.1.

Tänään 19km, 1h 38min

Ap: 5.8km, 31:34, 5:27/km.

Aamulenkki Nekalan lumisilla jalkakäytävillä. Ihan hyvä vire. Lumitöitä alku- ja loppuverkkana.

Ip: vr3 + 6 x 1000m / 2min + vr3 (yht. 13.0km), 1:05:58, 5:05/km.

Perustonnit hallissa. Progressiota edellisestä kerrasta ei juuri tapahtunut. Keskari 3.40 ja nopein tonni 3.24, eli aika samat numerot kuin viimeksi. Palautuksetkin kaikki venyivät hieman yli kahden minuutin, kun eihän sitä saatu sovittua kuka vetäisi seuraavan tonnin ja mitä vauhtia.
Ensi kerraksi pitää keksiä jotain vaihtelua. Helpointa olisi nostaa määrä 8:aan ja kiltisti nostaa vauhtia hitaammin vähän kerrallaan.

Porukkaa oli taas hyvin mukana vaikka itämaiden tähdet tekivät harjoituksensa jo aiemmin illalla. Laskin 8 juoksijaa, joskin tällä kertaa hajonta vetojen aikana oli melko suurta. Gallardo yllätti ja osallistui vierailevana tähtenä! Meno oli sen verran raikasta, että kyllä Tapin maaliskuun kostossa järvenkierrolla on vielä aika lailla tekemistä;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se meno kyllä raikkaalta tuntunut ja tänään juoksu oli lähinnä itsensä ulkoilutusta kivulloisesti laahustaen, joten eiköhän Tappi kirraa maaliskuussa Winterin mutkassa karkuun. :-)

gallardo

pjh kirjoitti...

Jännitystä on siis luvassa!
Ensimmäinen testihän on tupla-järvenkierto tammikuun kotirataultrassa;-)

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Mihin aikaan näitä tiistaitonneja olisi tyypillisesti tarjolla?

pjh kirjoitti...

Pari kertaa nyt on aloitettu vedot klo 20, mutta ei tämä nyt ihan vakiintunut systeemi ole. Eli joka kerta on erikseen vahvistettu viestittelemällä.