perjantai 7. elokuuta 2015

Ke-pe 5.-7.8. - Lomailua

Ke -
To -

Suunnittelematon parin päivän lepo. Käytiin pieni miniloimailu Helsingissä perheen kanssa. Vaikka lenkkarit olivatkin mukana, niin lenkit jäivät juoksematta. Mitään hyväksyttävää selitystä laiskuuden lisäksi ei ole. Sen sijaan unohdin lenkkarit ja muut juoksuvermeet hotelliin. Ehkä ne sieltä vielä joskus löytyvät.





Pe 17km, 1h 24min

Ap: lepo.

Edelleen Helsingissä. Voitin perheen sisäisen kisailun sekä hohto-keilailussa että hohto-minigolfissa. Nyt kun vain jostain löytäisi hohto-juoksua...

Ip: lantio- ja pakarajumppa 40min + kevyt 17.0km, 1:24:20, 4:58/km.

Kotona Koikkarissa treeni taas maittoi. Ensin jumppaa ja heti perään väsyneillä jaloilla mukava Vuores-lenkki helteisessä säässä. Vire oli ihan OK.
Juoksin Wihan paidassa ja se silloin tällöin vetää puoleensa juoksuseuraa. Nytkin joku kaveri juoksi minut kiinni Ruskonkehällä ja jäi seuraksi hölkkäilemään minun vauhtiani ja oli mukava jutella. Suunnitelmissa oli Wihan nonstop ja sitä ennen HCM 2.48-vauhdilla.

Nyt kun Pohjois-Korea irtisanoutui imperialistisesta aikakäsitteestä ja otti käyttöön oman aikansa, niin minäkin olen miettinyt samaa. 100-listani tavoitteet ovat aika naurettavia, jos en jotenkin manipuloi kelloa. Koikkarillahan on jo oma mailinsa, niin matka omaan sekuntiin on hyvin lyhyt.

Huomenna pitäisi tehdä reippaampi treeni ja siinä aion jo hyödyntää omaa hipster-aikakäsitettäni saadakseni kelvollisen tuloksen. Illalla on sitten ohjelmassa Pyynikin kesäteatteria. Onneksi kesäloma loppuu pian ja saa käyttää vapaa-ajan rauhassa treeniin.

Ei kommentteja: