sunnuntai 2. elokuuta 2015

Su 2.8. - Viikko 31

Tänään 22km, 1h 51min

Ap: lepo.

Aamupäivä meni vielä koomaillessa lento- ja ajomatkan jäljiltä. Ei tehnyt hyvää jaloille.

Ip: jalkateräjumppa 40min + puolipitkä 22.2km, 1:50:49, 5:00/km.

Kipristelin varpaita Kalevan kisoja katsellessa ja kävin illalla sitten vielä juoksemassa peruslenkin. Tarkoitus oli käydä katsastamassa uusi rakenteilla oleva tie Hervannasta Ruskonkehältä Saarenmaantielle. Jotenkin onnistuin eksymään tuolla tiellä (!!!) ja päädyinkin Saarenmaantien sijasta Juvankadulle. Täytyy käydä vielä uudestaan ja osua paremmin.

Ihan kivasti kulkee vaikka syke on ylikorkea ja vasen jalka lenkin lopussa kipuilee lonkasta ja polvesta.


Viikko 31 (27.7.-2.8.2015)

Juoksua 62km (4:56/km).
Liikuntaa yhteensä 7h 25min.

Viikon rikkoi Redmondin matka ja sen takia juoksut ja muukin tekeminen jäivät vähiin. Juoksuvire oli ihan OK, mutta ei vk-kunto oikein vieläkään näytä paranemisen merkkejä. Kokonaisuutena suunta on silti hitaasti parempaan päin.

Oli muuten ensimmäinen kerta kun paino pysyi ennallaan USA-viikosta huolimatta. Olin tosi yllättynyt vaakalukemasta, kun en edes ehtinyt kunnolla juoksemaan. Sitten kun muistelin viikkoa, niin tajusin, etten syönyt ainuttakaan lämmintä ateriaa koko matkalla! Työlounaat olivat sellaisia kokouksen lomassa napattuja leipäpaloja ja skippasin sitten vielä illalliset kokonaan paitsi yhden sushi-illallisen söin, mutta ei sitä oikeaksi ruoaksi voi laskea ja ainakaan se ei ollut lämmintä.

Nyt on edessä kahden viikon loma ja toivottavasti vähän parempia kilsoja tulisi mittariin. Perheen kanssa pitäisi jotain pientä matkaa tehdä, joten ihan vapaasti ei pääse juoksemaan.

Ei kommentteja: