lauantai 29. elokuuta 2015

La 29.8. - Kunto ei nouse

Tänään 17km, 1h 22min

Ap: mittapyöräily 90min.

Katselin aamulla kävelyä Aleksi Ojasen romahtamiseen saakka ja lähdin sitten mittailemaan Tampereen puolikkaan paria kohtaa ja erityisesti SAUL:n SM-kympin muutosta Ruskonkehällä. Uusi väylä pidensi reittiä 13,74 metriä yhteen suuntaan, eli 27,5 metriä koko matkalla. Tämähän olisi tarkoittanut 5-10s lisäaikaa juoksijan vauhdista riippuen. Siirsimme siis kääntöpaikkaa kompensoimaan tuon eron. Toivottavasti joku nyt todella parantaa enkkaansa alle 5s, jotta tuosta korjauksesta olisi edes jollekin hyötyä;-)


Samallahan tuo tarkoitti sitä, että kesällä Ruskonkehälle mittaamieni vetojen askelmerkkeihinkin tuli nyt virhe. Eli pätkä välillä 5000-5500 metriä on nyt 13,74m ylipitkä. Markon ainakin pitää tämä pitemmissä vk-vedoissa huomioida...

Ip: 17.2km (sis. 12km "reipasta"), 1:22:06, 4:46/km.

Vuores-lenkki iltapäivällä kisojen jälkeen. Yritin pitkästä aikaa kokeilla jotain vintsaa kovempaa muutakin kuin lyhyinä vetoina. Ei tätä voi tajuta millään algoritmilla! Juoksin sellaisia 4.20-4.30 kilsoja jotakuinkin tuntuman mukaan. Kyllähän tuo lopussa oli vähän epämukavaa ja koko ajan meno oli lennokkaatonta, mutta ei siinä nyt elämä pelissä ollut. Silti syke nousi 177:ään (eli jotakuinkin maksimisyke) ja TE oli 5,0. Kuulemma kolme päivää kestää palautua. Ihan käsittämätöntä, että perushölkkä vintsaa menee ihan kivasti, mutta en pysty kunnolla pitämään edes 4.30/km-vauhtia.

Huomenna olisi tarkoitus kokeilla järvenkiertoa aamulla, mutta laskujeni mukaan tuo kolme päivää ei ole aamulla vielä kulunut. Muutenkin on ollut väsynyt olo, joten enpä tiedä pystynkö. Startti joka tapauksessa Puljulta klo 9.

Ei kommentteja: