tiistai 11. elokuuta 2015

Ma-ti 10.-11.8.

Ma -

Suunniteltu lepo.

Ti 17km, 1h 26min

Ap: hieronta 45min.

Ensimmäinen hieronta Jupon kesäloman jälkeen. Jalat hyvässä kunnossa.

Ip: lihaskuntotreeni 40min + kevyt 17.1km, 1:26:19, 5:03/km.

Ähelsin ensin päivällä lihaskuntoliikkeitä ja kyllä joissakin liikkeissä kehitys on toivottoman hidasta. Puolilinkkari on minulle ihan myrkkyä vaikka se näyttää näin helpolta ja kokolinkkarista en voi edes haaveilla.

Myöhemmin iltapäivällä juoksin helteisen lenkin. Hölkkäilin kotoa Vuores-talolle katsomaan jahan ja Markon urheilusuoritusta tulevalla veteraanien SM-kympin reitillä. Onneksi excelissä luki kevyt lenkki, niin oli helppo olla lähtemättä vk-vetoon mukaan. En tosin olisi siinä mukana kilsaa kauempaa pysynytkään.

Odotellessani kavereita takaisin edestakaiselta reitiltä tein lenkin oheen suunnitellut 10x80m rullaukset kävelypalautuksella. Hyvin kulki. Kun vielä hölkkäilin muutaman kilsan, niin ehdin parahiksi viimeisen kilsan paalulle, kun parivaljakko tuli 9km kohdalle. Rimpuilin viimeisen kilsan siinä mukana ja hyvin jaksoin siihen nähden, että tuo oli minulle jo treenin 11. veto ja pojilla vasta ensimmäinen.

Loppuverkasta sitten hölkkäilin kotiin. Hömppäarvojen perusteella treeni meni OK ja tuntuma oli mukava. Jotenkin ensimmäinen hieronta pitkään aikaan tuntui painavan jaloissa, mutta ei tuo paha ollut.

PS. Ellan kanssa käytiin tänään myös ajo-opetuksen teoriakokeessa. Tuli todistettua taas omat opetuskyvyt, kun Ella veti kokeen molemmista osioista maksimipisteet ja meni komeasti läpi!! Pian on liikenteessä taas uusi isänsä veroinen mestarikuljettaja;-)

Ei kommentteja: