lauantai 1. elokuuta 2015

Ti-la 28.7.-1.8. - Hellettä Redmondissa

Maanantain lepopäivä sai jatkoa treenin suhteen löysällä viikolla Ameriikan ihmemaassa. Tänne Seattlen alueelle osui helleaalto koko matkan ajaksi, eli ei pilven hattaraa ja 30 astetta koko ajan.


Ti -

Aamulla koto-Suomessa jalkateräjumppa 40min ja siihen päälle mukava siirtymä sillipurkissa toiselle puolelle maailmaa. GT:n avullahan tuo oli jotenkin siedettävää ja Birgitan ödeematkin saivat koneessa levätä.

Ke -

Ei pystynyt aamulla ja päivä/ilta oli enemmän kuin täysi. Pyörin kyllä sängyssä koko aamuyön ja ihan hyvin olisin voinut käydä lenkillä, mutta en sitten käynyt.

To 18km, 1h 29min

Ap: pk 18.0km, 1:29:01, 4:54/km.

Nyt aamuyön valvominen tuli hyödynnettyä. Ensimmäinen juoksulenkki Birgitan jälkeen. Ohjelmassa oli globaalia buumia elävää trail runningia, eli suomalaisittain kai polkujuoksua. Aiemmilta matkoilta tuttu Sammamish River Trail kulkee paikallisen joen vartta loputtoman matkan ja sitä voi juosta edestakaisin miten pitkän lenkin tahansa.

Juoksin varhain aamulla aivan upeassa säässä ihan hyvää perushölkkää ja polkujuoksuksi vauhti oli hyvää. Fiilis muutenkin huipussaan pienistä jalkavaivoista huolimatta. Tietenkin jonkin verran auttoi, että Ameriikan tyyliin polku on päällystetty asfaltilla kulkemisen helpottamiseksi.


Ip: lepo.

Pe 12km, 58min

Ap: 12.0km, 58:14, 4:51/km.

Aamulenkki samoilla poluilla kuin eilenkin. Jalat olivat eilisestä lenkistä kankeat ja ihan ei mennyt perushölkkä vintsaa taas varhain aamulla, kun vuorokausirytmihän täällä on ihan sekaisin. Juoksin sekaan reippaamman 5km pätkän ja sain sillä keskaria vähän paremmaksi. Kivaahan tuolla hienossa aamussa olisi juosta, jos ei katsoisi kelloa lainkaan. Vauhdit ovat niin surkeita, että siihen se hyvä fiilis katoaa.

Ip: lepo.

La 10km, 50min

Ap: lihaskunto 60min + 10.0km, 50:11, 5:01/km.

Tuttu lihaskuntotreeni hotellissa keskellä yötä. Katselin samalla naisten UFC-tappelua. Karmeaa touhua. Minä en edelleenkään tajua miten se toinen ei aina kuole. Joka tapauksessa opin sen, että voittamaton "Rowdy" Ronda puolustaa myöhemmin tänään jotain MM-titteliä. Minä olen vailtettavasti silloin koneessa ja taitaa jäädä näkemättä.

Kuntopiirin päälle vielä kevyt lenkki Redmondin öisillä kaduilla. Mukava fiilis!

Ip: lepo.

Heinäkuun kilsasaldo oli 350km. Viime vuonna määrä oli vielä surkeampi, mutta muuten tämä olikin huonoin heinäkuu sitten vuoden 2006.

Omistan tämän blogikirjoituksen Cecil-leijonan muistolle. Niin paljon sitä on tullut täällä joka tuutista... Ja nyt lentokenttää kohti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla Copyrightit kuviin ihan omasta takaa...;-)

-BJ

pjh kirjoitti...

Pakko tunnustaa, että Tilan kanssa oli sen verran kiireitä, että valokuvaus unohtui;-) Piti käydä tuo surffilautakuva hakemassa netistä. Ja Ceciliähän ei valitettavasti edes enää voi itse kuvata. Mutta kuva juoksupolusta on ihan omilla copyrighteillä!